Adil Rami'den Macron'a ve Charlie Hebdo dergisine tepki

28.10.2020 - 20:56 | Son Güncellenme: 28.10.2020 - 21:01

Son dakika Adil Rami haberleri... Eski Fenerbahçeli oyuncu Adil Rami'den Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a ve Charlie Hebdo dergisine tepki. İşte detaylar...

Adil Rami'den Macron'a ve Charlie Hebdo dergisine tepki

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Fransız savunma oyuncusu Adil Rami, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Charlie Hebdo dergisine tepki gösterdi.

"Ve görüyorum ki Macron bizi pisliğe itiyorsun"

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Fransız oyuncu, "Tüm kalbimle söylüyorum. Bugün hiç gururlu değilim, resmen tiksindim. Hatta kalbim çok kırıldı. Çünkü biliyorum ki her şeye gülemeyiz. Hele böyle bir dönemde. Hele böyle bir dönemde. Ve görüyorum ki Macron bizi pisliğe itiyorsun. Kardeşim, Fransa çok kültürlülük ülkesi. 

"Tiksiniyorum. Resmen bu bir felaket ve ben utanıyorum"

Charlie'ye saldırıları desteklemiyorum ama bugün manşetlere baktığımızda provakasyon gördüğümde çok kırılıyorum tamam mı? Ve utanıyorum, hem de çok utanıyorum.Çok utanıyorum çok, sizi tanıma şansım oldu. Sorun yok. Şeref Nişanı Elysee sarayı falan. Açıkça söylüyorum bu benim düşüncem. Tiksiniyorum. Resmen bu bir felaket ve ben utanıyorum. Ben yurt dışında arada sırada bakıyorum ama artık susarsam... Tabii ki ben müslümanım ama ibadetlerimi yerine getirmiyorum fakat mükemmel bir insan olmaya çalışıyorum. 

"Hayır, kabul etmiyorum"

Bilmelisiniz ki müslümanlar mükemmeliğe yakın ama maalesef ben yapamıyorum. Ve bakıyorum en ufak bir sorunda hep müslümanlar müslümanlar ön plana çıkartılıyor. Küçük bir azınlık, onlar azınlık bile değil. Azınlığın da altında. Ve devam ediyoruz sen Macron, bunlara dayanarak böyle şeylere izin veriyorsun. Hayır, kabul etmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler