Adım adım rekora! Ada’yı sallayacak Grealish transferinde sona doğru

04.08.2021 - 22:31 | Son Güncellenme: 04.08.2021 - 22:36

Transfer haberleri… Premier Lig şampiyonu Manchester City, Aston Villa’nın yıldızı Jack Grealish için 117.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı.

Adım adım rekora! Ada’yı sallayacak Grealish transferinde sona doğru

AJANSSPOR-HABER

Futbolda yaz döneminin en büyük transferi gerçekleşmek üzere. İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyon olan Manchester City, Aston Villa’nın yıldızı Jack Grealish’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Milli futbolcunun gün içerisinde sağlık kontrolünden geçmek için Manchester'a gidebileceği kaydedildi.

Aston Villa satmaya ikna oldu 

Ada’dan gelen son haberlere göre, City tam 100 milyon Sterlin (117.5 milyon Euro) karşılığında Aston Villa ile anlaştı. Nitekim 25 yaşındaki futbolcu da Pep Guardiola’nın takımına katılmak üzere yönetimden izin istedi. Böylece imzanın önünde bir engel kalmadı.   

Pogba'nın rekorunu tarihe gömecek

Manchester City bu hamlesiyle Premier Lig’in transfer rekorunu da kıracak. Daha önce en pahalı transferi Paul Pogba’yı 105 milyon Euro’ya renklerine bağlayan City’nin ezeli rakibi Manchester United yapmıştı. 

En pahalı İngiliz futbolcu olacak 

Jack Grealish ise satış gerçekleşirse, en pahalı İngiliz futbolcu unvanını alacak. Bu alanda rekor 87 milyon Euro’ya Leicester’dan Manchester United'a transfer olan milli stoper Harry Maguire’a aitti. Yine Manchester United’ın bu yaz Borussia Dortmund’dan 85 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Jadon Sancho ise üçüncü sırada yer alıyor.

Grealish'in kız arkadaşına ölüm tehditleri

Öte yandan ünlü futbolcunun kız arkadaşı Sasha Attwood ise aldığı tehdit mesajlarıyla gündemde. Holiganlar, EURO 2020'de İngiltere'nin İtalya'ya finalde kaybetmesinin ardından yapılan sözlü saldırılarda Grealish ve sevgilisini de hedef aldı. The Sun'da yer alan haberde, Jack Grealish'in kız arkadaşı Sasha Attwood, EURO 2020 sonrası 200 ölüm tehdidi aldığını açıkladı.

EURO 2020'nin kaybını hazmedemediler

Ünlü model, "Umarım kanser olursun ve ölürsün. Umarım tüm ailen ölür' şeklinde tehditler aldım. Umarım bir dahaki sefere arabaya bindiğinde çarparsın ve ölürsün, umarım Wembley'den sonra ölürsün." gibi tehdit mesajları aldığını takipçileriyle paylaştı. 

Jack Grealish geçen sezon Aston Villa formasıyla 27 maçta 7 gol, 12 asistlik performansa imza atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler