Adıyaman FK, Teknik Direktör Trafiğini Sürdürdü

12.12.2022 - 11:36 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 12:05

Türkiye Profesyonel Liglerinin en çok teknik adam değiştiren kulübü olan Adıyaman FK'da teknik adam trafiği başladı. Güney Doğu ekibi son olarak Süleyman Bilgin ile anlaştı.

Adıyaman FK, Teknik Direktör Trafiğini Sürdürdü

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Türkiye'de en çok teknik adam değişen takım unvanına sahip olan Adıyaman FK'da teknik direktör trafiği devam ediyor. Son olarak Süleyman Bilgin ile anlaşma sağlayan Güneydoğu Anadolu takımı Bilgin ile çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet sevinci yaşamadı başardı. Detaylar...

“Beklentileri bilen isimde olmadı!”

Bilindiği üzere, 5-1 farklı Bucaspor 1928 maçı sonrası teknik adam Levent Kartop ile yolları ayırmıştı. Bu istifadan hemen bir gün sonrası yani 21 Kasım tarihinde teknik direktör Gökhan Beklemiş ile anlaşılmış ve hatta kendisi ile ilgili kulüp resmi sayfasından “Daha önce Adıyamanspor’da futbol oynamış, şehrimizi tanıyan ve beklentilerimizi iyi bilen” şeklinde bir tanıtım yapılmıştı.

Gökhan Hoca ile 2 maça çıkan sarı-yeşilli kulüp, bu maçlardan 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Ancak Gökhan Hoca’da yalnızca 16 gün çalıştığı kulüpten “beklenmedik” şekilde istifa etti.

İlgini Çekebilir
Türkiye’nin en çok teknik adam değiştiren kulübü!
Habere Git

Yeniden Süleyman Bilgin’e dönüş!

Adıyaman FK’da teknik adam trafiği o kadar hızlı ki, bu istifadan hemen bir gün sonra, daha önce kulüpte çalışmış Süleyman Bilgin ile apar topar anlaşılıp, kritik Pazarspor maçında takımın başına getirildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Adıyaman FK’da göreve başlayan Bilgin, 9 maçta görevde kalmış ve yine yollar ayrılmıştı. 

Adıyaman FK, teknik direktör Süleyman Bilgin ile anlaşma sağladıktan sonra ilk karşılaşma olarak sahasında Pazarspor ile oynadı. Ev sahibi zorlu karşılaşmada Pazarspor'u 4-0 mağlup ederken yeni teknik direktörü Süleyman Bilgin, ilk maçını kazanarak başladı. Adıyaman FK, son 3 maçta 7 puan alarak küme düşme hattının 4 puan üzerine çıktı

2.Lig Kırmızı Grupta bulunan Adıyaman FK, 19 puanla düşme hattının hemen üzerinde 14. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler