Adnan Dalgakıran'a çArşı'dan cevap

06.07.2020 - 23:50 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 23:55

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Kayserispor deplasmanında alınan mağlubiyetin faturasının gençlere kesilmemesini isterken, Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu çArşı'dan cevap geldi.

Adnan Dalgakıran'a çArşı'dan cevap

Beşiktaş Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 3-1 mağlup olurken; genç kaleci Ersin Destanoğlu ve sol bek Rıdvan Yılmaz yaptığı hatalarla siyah beyazlıların kalesinde iki gol görmesine neden oldu.

19 yaşındaki Rıdvan, Hasan Hüseyin Acar'ın attığı ilk golde savunmadan çıkarken top kaptırırken gole neden oldu. 19 yaşındaki Ersin de Hasan Hüseyin'in ikinci golünde pozisyon hatası yaptı.  

İki gencin eleştirilmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, oyunculara destek verirken iki sezon önceyi hatırlattı ve "100 milyon Euroluk takımın 4. olduğunu unutup, mağlubiyetin yükünü gençlere ve gençleşmeye bağlayanlar Beşiktaş'a iyilik yapmıyorlar. Kulübümüzün öze dönüş stratejisi kararlılıkla hayata geçirilecektir" ifadesini kullandı.

çArşı'dan cevap

Öte yandan Dalgakıran'ın paylaşımına cevap veren Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu çArşı, "Özür dileriz, sizi de üzdük. Çözüm üretemedik ya o koyuyor insana..." ifadesini kullandı.

 Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler