Adnan Örnek'ten Okan Kocuk sözleri!

21.07.2019 - 18:44 | Son Güncellenme: 21.07.2019 - 18:49

Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Adnan Örnek, Galatasaray'ın Okan Kocuk'u kadrosuna katarak önemli bir hamle gerçekleştirdiğini söyledi. Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in canlı yayın konuğu olan Adnan Örnek, Bursaspor Başkanı Mesut Mestan'ı ise hazır olmamamkla eleştirdi.

"Okan Kocuk, Galatasaray'da başarılı olur"

Adnan Örnek, "Okan Kocuk iyi bir kaleci. Galatasaray'a hayırlı olsun. Bursaspor son yıllarda çok iyi kalecilere sahipti. Okan da onlardan biri oldu. Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

"Mesut Mestan'a hazır olarak gelmediği için kızıyorum"

Ayrıca Örnek, zorlu günler geçiren Bursaspor hakkında ise, "Bursaspor toparlanmak zorunda. Şimdi bizim şu anki başkana da kızıyorum. Futbolcular birer birer ayrılıyor. Eğer hazır değilsen göreve gelme" ifadelerini kullandı.

"Altyapı konusu hep lafta kalıyor"

Türk futbolunda en büyük problemlerden biri olarak gösterilen altyapı konusunda ise Adnan Örnek, "Altyapıya önem verme konusu hep lafta kalıyor. Futbolculara gereken değer verilmiyor. Değer verilenler de zaten şans yakalıyor ve Türkiye'de kalmıyor" dedi. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler