Adnan Öztürk'ten flaş sözler! "Başkanlık yarışı Ozan Korkut ile Mustafa Cengiz arasında geçecektir"

24.05.2018 - 16:08 | Son Güncellenme: 24.05.2018 - 16:08

Adnan Öztürk'ten flaş sözler! "Başkanlık yarışı Ozan Korkut ile Mustafa Cengiz arasında geçecektir"

Galatasaray'ın eski ikinci başkanı ve günümüzde Ozan Korkut'un yönetim kurulu listesinde yer alan Adnan Öztürk, çarpıcı ifadeler kullandı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Öztürk çarpıcı ifadeler kullandı

"Şampiyonluk olmasaydı uçurumda aşağı uçmuş olacaktır"

"Şampiyonluk olmasaydı uçurumda aşağı uçmuş olacaktır. Seçim atmosferinde bu genç ekip kupa kaldırılmadan tek kelime konuşmadık. Taraftarımız ve teknik ekip ile futbolcular müthiş kenetlendiler."

"Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik"

"Bu ekibin içinde Mete İkiz ve Burak Elmas var. Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik. Sayın Özbek şeçilmesin diye motive olmuş bir grup var. Mustafa Cengiz bu sayede seçildi. Hiç hoş olmayan sözlerle görüşmemizi açıkladı. Hem beni hem de Burak Elmas'ı zor durumda bakmak istiyor. Mustafa Cengiz seçilsin diye çok uğraşan arkadaşlar vardı hatta Faruk Süren başkanımız vardı bir toplantıda telefon geldi. Burada sana yakışır dediler ve görüşmeye gittim. Benim kişilerle ya da isimlerle işim yok. Benim için mühim olan arkanızdaki bayraklar. Biri Türk bayrağı diğeri Galatasaray bayrağı dedim"

"Galatasaray onur madalyası sahibi bir Adnan Öztürk'ü..."

"Adnan Öztürk koltuk pazarlığı yaptı dediler. Köksal Ünlü bu konuda açıklamalar yaptı. Doğrusu Adnan Öztürk'ün dediği gibidir. Tabii Galatasaray'da seçimler olacak. Sırf Dursun Özbek gelmesin diye gelen birisi eskileri kötüleyerek seçim kazanacaksa bu seçimden hayır gelmez"

"Hastanın durumu ağırdır. Liseli ya da lisesiz özellikle kaşınmıştır. Ameliyat uzmanlar tarafından yapılması lazım. Benim adımı herhangi bir yerde kullanmak isterseniz Galatasaray'da hangi görevde olduğum önemli değil. Galatasaray onur madalyası sahibi bir Adnan Öztürk'ü kamuoyuna neler yaşadığını paylaşmadım. Bana ölüm tehditleri bile geldi."

"Bu hayati bir seçim lütfen gelip oy kullansınlar"

"Para vererek veya başka şeyler yaparak toplayamayacağınız bir ekip olmuş. Benim Galatasaraylılardan bir ricam var. Lütfen cumartesi günü gelip oy kullansınlar. Bu seçimde 6500 civarı olması lazım bu hayati bir seçim. Sizin UEFA'da 4 yıllık bir yaptırım kontratı var. Her yıl zarar edip, mal mülk gidiyor. Bu camia yeni kanlar ile kurtulur. Bu hayati bir seçim lütfen gelip oy kullansınlar"

"Tek istek Galatasaray'ı Avrupa'nın zirvesinde görmek"

"Ozan Korkut spor dünyasında başkanlık yapabilecek ve rol model olabilecek bir kişi. Baştan tanınmadığı için Adnan Öztürk gizli başkan vs. sözleri geldi. Ozan bayağı alıştı çıkıp anlatıyor. Ortada iki tane motivasyon var. Bir tanesi Dursun Özbek'in kemik ekibi ve Dursun Özbek gelmesin diye Mustafa Cengiz'i destekleyenler var. Fakat son dönemde büyük bir teveccuh gösteriyorlar. Bunların ihtiyacı olan tek şey Galatasaray'ı Avrupa'nın zirvesinde görmek"

"İş yoğun nedeniyle başkan adayı olmadım ama.."

"Yaklaşık 30 senedir aynı şirkette çalışıyorum. Milyar dolarlık cirolar yapan, Dünya'nın kendi konusunda en iyi, en kritik ve stratejik hamlelerini yapıyor. Brüksel'de bir yönetim kurulu toplantısında bahsettim. Bizim en ihtiyacımız olduğu anda bu maddeyi koydurmam dediler. Galatasaray'da benim için başkanlıktan daha yüce bir makam var dedim ekibe. Sizin içten bana "ağabey" demeniz yeterli dedim ve öyle yola çıkıldı."

"O manzara gözümün önünden gitmiyor"

"Riva ve Florya'dan para geldi mi? Geldi fakat yaraya merhem olmadı. Dursun Özbek'in harcamalarına bile yetmedi. Artık mirasyedilik bitti. Çalışacağız ve insanlara gerçekleri aktaracağız. Sıkıntıları ve sevinçleri paylaşırsak sorun olmaz."

"Galatasaray'a gelen para 338 milyon TL gibi bir para. İnşaat sektörü vs. artsın diye. Canla başla bu yetki bize verilsin diye koşturup, malını satınca çak yapan insan olur mu? O manzara gözümün önünde gitmiyor."

"Fatih Terim'in stratejik kararlarda yer alması lazım"

"Ters propoganda gibi algılanıyor. Sanki seçim Mustafa Cengiz ve Dursun Özbek arasında geçecek gibi gözüküyordu ama dün itibariyle Ozan Korkut ile Mustafa Cengiz arasında geçecektir."

"Futbol bir endüstri. Bunu yönecek kişi fatih Terim. Siz burada bir strateji yapacaksanız bunun için Fatih Terim olması lazım. Bunu ben 4-5 senedir söylüyorum. Dursun Özbek'ten randevu aldım ve seçimden önce konuştum. Hayatta para kazanılır, kaybedilir. Benliğimiz kaybedersek biteriz dedim. Liseli ya da lisesiz kavgası büyüdü. Galatasaray başkanlığını yaşadın. Kurduğun takım şampiyonluğa gidiyor dedim. Sen aday olursan girmem demişti."

Senin için hazırladığımız haberler