Galatasaray'da Adnan Polat'tan adaylık açıklaması!

İsa Kethüda
15.02.2024 - 12:09 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 12:26

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, mayıs ayındaki seçimde başkan adayı olup olmayacağı ile ilgili açıklamalar yaptı. Detaylar.

Galatasaray'da Adnan Polat'tan adaylık açıklaması!

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında liderliği Fenerbahçe'den devralan ve bu akşam UEFA Avrupa Ligi play- off turu ilk maçında sahasında Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaşacak olan Galatasaray'da mayıs ayında gerçekleştirilecek olan seçimli genel kurul merak konusu. Aday olması beklenmeyen başkan Dursun Özbek'in yanı sıra hangi isimlerin aday olacağı da merak ediliyordu.

Adnan Polat'tan adaylık açıklaması

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, mayıs ayındaki seçimde başkan adayı olup olmayacağını açıkladı.

Hürriyet'e konuşan Polat, "Dursun Özbek, 2024’te emaneti teslim edeceğini belirterek başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Sizin Galatasaray’a başkan adayı olmak gibi bir niyetiniz var mı?" sorusuna şu cevabı verdi;

İlgini Çekebilir
Ali Koç, Süper Kupa için tarih verdi TFF'yi eleştirdi: "Külliyen yalan!"
Habere Git

"Aday olmak gibi bir niyetim yok"

"Ben Galatasaray’da görevimi yaptım. Aday olmak gibi bir niyetim yok ama yardımcı olurum. Bence Dursun başkan bir dönem daha görevini sürdürmeli. Yarım kalan işleri tamamlamalı."

G.Saray Adnan Polat döneminde 2 kupa kazandı

Galatasaray'da 2008-2011 yılları arasında başkanlık yapan Polat, 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç canlı yayında ayrılık sinyalini verdi! Yıldız futbolcu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler