Adnan Sezgin'den Galatasaray'a UEFA'nın uyguladığı yaptırımlar hakkında flaş sözler!

19.07.2018 - 15:35 | Son Güncellenme: 19.07.2018 - 18:35

Adnan Sezgin'den Galatasaray'a UEFA'nın uyguladığı yaptırımlar hakkında flaş sözler!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Sezgin, UEFA tarafında Galatasaray'a uygulanan yaptırımlar hakkında flaş ifadeler kullandı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Sezgin, kadro kısıtlaması uygulamasının yanlış olduğunu ve Galatasaray'ın elini kolunu bağladığını ifade etti

"Kadro kısıtlamasının haksızlık olduğunu düşünüyorum"

"UEFA tarafından yapılan uygulamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Kadro kısıtlamasının haksızlık olduğunu düşünüyorum. Kaleci olarak 3 kişi yazdığınız zaman 18 oyuncu kalacak. Sarı kart cezası, kırmızı kart cezası var, sakatlığı var. Böylece eli kolu bağlı bir takımı rakibin karşısına çıkartıyorsunuz. Eğer ekonomik yönden ceza verecekseniz para cezası verirsiniz."

"Bir sıkıntı varsa o zaman para cezası verirsiniz"

"Dünya'nın en büyük futbol organizasyonlarından biri. Bütün bu organizasyon içinde elde edilecek tüm gelir Galatasaray'ı rahatlatabilir. Ben şunu savunmuyorum, ceza verilmesin ya da kontrol edilmesin. UEFA belli bir standartlarda mali yapınız olması lazım vs. bunların hepsine hemfikirim. Eğer bu noktada bir sıkıntı varsa o zaman para cezası verirsiniz."

"Galatasaray adeta 1-0 geride başlıyor"

"UEFA verdiği her kararın doğru olduğu anlamına çıkmaz. Sattığın kadar al gibi kararlar olabilir ama kadro kısıtlaması son derece yanlış. Galatasaray adeta 1-0 geride başlıyor."

"Öldürmediler ama süründürüyorlar"

"Galatasaray için dünde bu ifadeyi kullandım, öldürmediler ama süründürüyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde elde edilecek puanlar tüm kulüpleri etkiler. Galatasaray orada ne kadar başarılı olursa diğer takımlar içinde faydalı olur ama bu hakkı da UEFA elimizden alıyor"

Senin için hazırladığımız haberler