Ado Den Haag'dan Elia açıklaması: "Para sorun değil"

02.08.2020 - 08:50 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 08:50

Elia, Ado Den Haag'a mı transfer oluyor? Ado Den Haag Teknik Direktörü Aleksander Rankovic, Elia hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Hollanda Ligi ekiplerinden Ado Den Haag teknik direktörü Aleksander Rankovic, Başakşehir forması giyen Elia'nın transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rankovic, kendisine sorulan Elia transferiyle ilgili, "Kimin hangi takımda oynayacağını asla bilemezsiniz. Buradaki herkes Elia'yı takımda görmek ister. Yalan söylemeyeceğim, Elia'yı gerçekten takımımımda görmek istiyorum." dedi.

Rankovic, konuşmasının devamında Elia ile bir görüşme yaptığını itiraf ederken, "Elbette görüşme yaptım ki bu bilinen birşey. Burada insanlar onun transferiyle bir hayli meşgul. Elia hala bir profesyönel ve çok formda. Şu an için sadece umut ediyorum." dedi.

"Para sorun değil"

Öte yandan Rankovic, "Elia'nın transferinin parayla ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. Onun kalbine dokunabilirsin, bence bir şansımız var." yorumunu yaptı.

3 kulüp istiyor

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Twente, Panathinaikos ve Fenerbahçe'nin de oyuncuyla yakından ilgilendiği kaydedildi. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler