Adriana Lima’dan Brezilya’ya destek!

03.07.2018 - 16:37 | Son Güncellenme: 03.07.2018 - 16:46

Adriana Lima’dan Brezilya’ya destek!

Brezilyalı model Adriana Lima, Fransa’nın başkenti Paris’te katıldığı bir moda gösterisi sonrası ülkesinin formasına giyerek Rusya’da dünya kupası için mücadele eden Brezilya Milli Takımı’na desteğini gösterdi.

37 yaşındaki eski Victoria’s Secret meleği, etkinliğinin çıkışında, üstünde adının yazılı olduğu formayı giyerek, 2018 Dünya Kupası kapsamında Meksika’yı 2-0 yenerek çeyrek finale yükselen Brezilya Milli Takımı’na desteğini gösterdi.

Yazar Metin Hara ile yaklaşık bir yıldır birlikte olan Lima, formasını mavi datal bir etek ile tamamladı.
Geçen yaz başlayan aşkları, aileleri tanıştırma noktasına kadar gelen Adriana Lima ve Metin Hara çifti, dönem dönem sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerinin ne kadar güzel gittiğini gözler önüne seriyor.
Her ne kadar aralarında mesafeler olsa da ilişkilerini tutkulu bir şekilde sürdürmeyi başaran ikiliden Metin Hara, sevgilisi Adriana'nın doğum gününü onun yatarken çektiği bir fotoğrafını paylaşarak kutladı.

''EĞER YATAĞINDAYSAN VE AKLINDA BEN VARSAM...''

İşte Metin Hara'nın o satırları: ''Eğer yatağındaysan ve aklında ben varsam, ikimizden biri yanlış yerde… Seninle tanışalı bir yıl oldu ve bu süre zarfında beni dünyanın en şanslı adamı yaptın, mutlu yıllar meleğim! Bilge kadınım, kutsal tapınağım, evime gidiyorum…''
Adriana Lima erkek arkadaşı Metin Hara'yı kıskandı. Geçen yaşanan olay hem güldürdü hem de yaşadıkları aşka kanıt niteliğindeydi.
Metin Hara’nın bir öğrencisinin sosyal medya hesabından Hara ile fotoğraf paylaşması üzerine Adriana Lima o profili inceledi.
Profilin sahibi, storylerini Adriana Lima’nın izlediğini sosyal medya hesabından paylaştı.
Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima reklam yüzü olduğu marka için New York sokaklarında poz verdi. Adriana Lima'nın ajanslara ve sosyal medyaya düşen seksi kareleri önce sevgilisi Metin Hara’ya gösterip onay aldığı söyleniyor.
Adriana Lima kısa bir süre önce “Artık çıplak poz vermeyeceğim” şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekmişti.
Bu kararında Metin Hara’nın etkisi olduğu konuşuluyordu ancak Metin Hara durumu şöyle yorumladı:

'ADRİANA'NIN MESAJI AÇIK VE NET'

“Benim yaklaşımıma zerre kadar oturmayan, tamamen kurgusal bir söylem. Paylaşımı o değil aslında, mesajı açık ve net: Herhangi bir neden olmadan, sadece soyunmak için soyunmayacağım. Aslında bir kadının son derece değerli bir şekilde, kadının metalaştırılmasında duyduğu rahatsızlığın hikayesi.”
Geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaşım yapan Adriana Lima sosyal medyayı salladı.
İşte Lima'nın o paylaşımı...
Kısa bir süre önce Türkiye'ye gelen ve sevgilisi Metin Hara'nın ailesiyle tanışan Adriana Lima, sosyal medya hesabından yeni özlem dolu bir paylaşımda bulundu.

AYRILIK HABERLERİNE KULAK TIKADILAR

Geçen yaz başlayan aşkları dolu dizgin devam eden Metin Hara ve Adriana Lima çiftinin, zaman zaman haklarında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili canları sıkılsa da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yazılıp çizilenleri pek de ciddiye almadıklarını gösteriyorlar.

"ÖZLÜYORUM SENİ SUÇ ORTAĞIM"

Kısa bir süre önce evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Hara'ının ailesiyle tanışan Adriana Lima, sosyal medya hesabından yazar Metin Hara ile çektiği bir selfiesini paylaştı ve altına "Özlüyorum seni suç ortağım" notunu düştü.
Adriana Lima, evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Metin Hara'nın, New York'taki Mind Unleashed With'te yapacağı konuşmanın tanıtımını Instagram'dan yaptı.

"BENİM İÇİN İLHAM KAYNAĞI"

Adriana Lima, Metin Hara'nın afişini paylaşarak, ''Aşkım... Beni kucaklayan New York'a 'Hoş geldin' demek isterim. Bu yolda seninle yürümekten onur duyuyorum. Kalbin ve sesinle insanlara yardım etmen, benim için ilham kaynağı... Ne olursa olsun, senin yanında olacağım. Seni çok seviyorum hayatım'' sözleriyle destek oldu.

"SENİNLE HAYATI PAYLAŞMAK BİR ONUR"

Metin Hara ise, ''İyilik ve güçlük, aşka ilham verir... Seninle bir hayatı paylaşmak onur. Bilge kadın, iki meleğin muhteşem annesi, benim sığanım'' diyerek sevgilisine teşekkür etti.
Bu kez de gecen hafta Brezilya'daki büyükannesini ziyarete giden top model Adriana Lima'nın sosyal medya paylaşımı evlilik söylentilerini ortaya çıkardı. Brezilya'ya Metin Hara ile birlikte giden Lima, sevgilisi ve ailesiyle yediği yemekten görüntüleri sosyal medyada paylaştı.
Geçen yazdan beri Brezilyalı süper model Adriana Lima ile ilişkisi basının gündeminde olan Metin Hara, ilişkisine dair açıklamalar yaptı. Hara, 'Adriana'nın hayatına hiçbir zaman karışmadım' dedi.

Hara, Lima ile olan ilişkisinin kendisine neler kattığını şöyle anlattı:

Kalbine misafir ettiğin herkes sana farkındalık katar. Tabii ki karşımdaki insan bana inanılmaz şeyler katıyor. Örneğin, hakkımızda ‘Dayak attı’ diye bir yalan haber yapılmıştı. İlk anda çok üzüldüm. 
‘Ne demek dayak, ben ilişkilerimde sesini bile yükseltmeyen bir insanım’ derken o dedi ki, ‘Hiç talma. Ben 17 senedir bunun içindeyim. Bunlar olacak. İşine odaklan. Zaman içerisinde her şey hallolur.’ Ve halloluyor.
“Benim ilişki anlayışım zarar verme ve sahip olma üzerine değil. Birine sahip olma peşinde hiç olmadım. Adrian’nın yediğine, içtiğine, giydiğine, hayatına hiçbir zaman karışmadım. Çünkü benim ilişki algım bu değil” şeklinde konuştu.

Lima’nın, “Artık çıplak pozlar vermeyeceğim” açıklamasında katkısı olduğu söylentilerine ise şöyle yanıt verdi:

Benim yaklaşımıma zerre kadar oturmayan, tamamen kurgusal bir söylem. Paylaşımı o değil aslında, mesajı açık ve net: Herhangi bir neden olmadan, sadec soyunmak için soyunmayacağım. Aslında bir kadının son derece değerli bir şekilde, kadının metalaştırılmasında duyduğu rahatsızlığın hikayesi.
Hara, annesinin dördüncü evre akciğer kanseri olduğunu ve tedavi gördüğünü söyleyerek, Lima’nın her gün annesini aradığını söyledi.

Hara, Lima ile gelecek planı olup olmadığını söyle açıkladı:

İnsanlara geleceği vaat etmek yerine, anın sonsuzluğunu vaat etmeyi değerli buluyorum. Birbirimize karşı aşkımız sürdüğü sürece yaşlanırız, birlikte ölürüz. Benim adma önemli olan 10 sene sonra ne olacağı değil, şu anki değeri sunmak. Ve şu anda birbirimize karşı çok değerli şeyler yaşadığımızı düşünüyoruz.
Bugünlerde duygular bu kadar yüzeysel yaşanırken, aramızda kilometrelerce yol, bir sürü zorluk olmasına rağmen ne olursa olsun samimiyetle birbirimizin yanında oluşumuz önemli bir şey. Ve ben bu duyguyu korumak için elimden geleni yapacağım. O da yapacağını söylüyor. O yüzden gelecekte ne olacağı ile ilgili daha fazla düşüncem yok.
Hara, evlilik düşüncesiyle ilgili olarak, “Ayrılma da olabilir, evlenme de. Bu, sürecin kutsallığını, doğallığını, samimiyetini zerre kadar daha değersiz yapmaz. O nedenle ne olursa olsun ben şimdi çok iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bu duygu ikimiz tarafından da paylaşılırsa seneleri deviririz, daha da güzel olur” dedi.

(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler