Adriano: "Real Madrid beni istedi ama gitmedim"

26.12.2018 - 00:11 | Son Güncellenme: 26.12.2018 - 00:11

İtalya liginde Inter, Roma ve Fiorentina formaları giyen Brezilyalı eski oyuncu Adriano, Inter anılarını ve transfer sürecini DAZN'a anlattı.

Adriano'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Ronaldo onun evine taşınmamı istedi"

İtalya ligine başlarken ne kadar iyi olduğumu fark etmedim. Soyunma odasında Seedorf'tan Materazzi'ye kadar herkesi izlediğimi hatırlıyorum. Ronaldo'nun beni çok iyi karşıladığını çok iyi hatırlıyorum. Başlangıçta otelde kalıyordum. Ronaldo da bana 'benim evime taşınmak isteyip istemediğimi sormuştu. Unutulmaz bir soyunma odası günleri yaşamıştım Inter'de. Zanetti zaten örnek bir kişilikti. Çok önemli bir oyuncuydu ve her zaman yanımdaydı, özellikle babam öldüğümde.

"Moratti baba gibiydi"

Moratti bana baba gibi çok yardımcı oldu. O ve ailesinin benim için yaptığı her şey için sonsuza kadar teşekkür edeceğim. Onun hakkında konuşurken her zaman heyecanlanırdım. O herkes için iyi bir babaydı.

"Real Madrid istedi ama gitmedim"

Bir dönem beni Manchester City istemişti ama beni satmayacağını söylemişti. Ben Inter'i seçmiştim ve birkaç ay sonra Real Madrid beni istemişti ama gitmedim. 

"Futboldan emekli olmadım ama ara verdim"

Gelecek ile ilgili sorulara Adriano, "Şimdi iyim. Brezilya'da Rio'dayım. Ailem ve arkadaşlarımla sıradan bir hayat yaşıyorum. Futboldan emekli olmadım sadece ara verdim. Ama ailemden uzak kalmak istemiyorum. Üç çocuğum var." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler