Adrien Rabiot transferi için satış planlanıyor!

01.09.2024 - 18:53 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 19:59

Transfer haberi: Süper Lig'de Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Fransız orta saha Adrien Rabiot'un transferi için satış planlanıyor. İşte detaylar...

Adrien Rabiot transferi için satış planlanıyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Transfer döneminde birçok takımın gündeminde yer alan Adrien Rabiot'un yeni takımı için belirsizlik devam ediyor. Son olarak İtalyan basını, Rabiot için yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

Rabiot belirsizliği

Adrien Rabiot, Juventus ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İtalyan ekibinden ayrıldı. Yaz boyu; Galatasaray, Manchester United ve Real Madrid gibi takımların ilgilendiği Rabiot henüz hiçbir takımla anlaşma sağlayamadı.

Transfer döneminin sonlarına yaklaşırken, İtalyan basınından Corriere Della Sera Serie A ekiplerinden Milan'ın Adrien Rabiot'u kadrosuna katmak istediğini belirtti.

Satış bekleniyor

Öte yandan Kırmızı-Siyahlıların, bu transfer için öncelikle Ismael Bennacer'i Suudi Arabistan'a satması gerektiğinin altı çizildi. Bu transfer gerçekleştiği takdirde Milan'ın, Rabiot transferini bitirmek için harekete geçeceği ifade edildi.

Suudi Arabistan'da transfer dönemi 2 Eylül'de, Türkiye'de ise 13 Eylül'de sona erecek.

G.Saray karnesi

Ndombele, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 6'sı ilk 11 olmak üzere 26 maçta sahaya çıktı. Fransız oyuncu, gol katkısı veremezken 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler