Adrien Rabiot'un menajerinden açıklama! Transfer...

13.08.2024 - 13:29 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 13:32

Serie A devi Juventus'ta sözleşmesi bittikten sonra ayrılan ve Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen Adrien Rabiot'un menajerinden açıklama geldi. Detaylar...

Adrien Rabiot'un menajerinden açıklama! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon transfer çalışmalarında devam eden Galatasaray, gündemine Adrien Rabiot'u almıştı. Sarı-Kırmızılı ekibin gündemine gelen ve anlaşma sağlanamayan yıldız oyuncu için menajerinden açıklama geldi. Detaylar...

Geleceği belirsiz

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Juventus'a veda eden 29 yaşındaki Fransız oyuncunun geleceğinin hala belirsiz olduğu belirtildi. Galatasaray'ın da transfer teklifi sunduuğu ve anlaşma sağlayamadığı yıldız oyuncu kendisine gelen diğer teklifleri de değerlendirmeye aldı.

''Görüşmeler sürüyor''

Yıldız oyuncunun annesi ve menajeri olan Mamma Veronique, transfer durumu hakkında açıklama yaptı. Veronique, "Bazı takımlarla görüşüyoruz. Onunla ilgilenen kulüpler benimle iletişime geçmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Karar verecek

29 yaşındaki futbolcuyu Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United'ın da istediği yazılırken, Rabiot'un kısa sürede kararını vereceği belirtildi.

22 gol, 15 asist

Piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösterilen tecrübeli oyuncu, Juventus'ta 212 maça çıktı ve 22 gol, 15 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler