Advocaat'tan o iddiaya sert yanıt: "Dizlerimin üzerine..."

10.05.2017 - 11:53 | Son Güncellenme: 10.05.2017 - 11:53

AJANSSPOR- Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımı'nın başına geçmek için üçüncü kişiler aracılığıyla federasyona haber gönderdiği açıklamasını yalanladı.

DÜn TSİ 11.30'da düzenlenen basın toplantısıyla Dick Advocaat Hollanda Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu. Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan profesyonel futbol direktörü Jean-Paul Decossaux, Advocaat'ın üçüncü kişiler aracılığıyla kendilerine haber gönderdiğini iddia etmişti.

De Telegraaf gazetesine konuşan Advocaat ise bu açıklamayı kesin bir dille yalanladı. Bu göreve gelmek için dizlerinin üzerine çöküp yalvarmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Milli takımın başına geçmek gibi bir niyetim yoktu ve kendimi adaylar arasında görmüyordum. Belki başkaları ya da menajerim Rob Jansen beni federasyona önermiştir ama böyle bir durum olmadığını onlardan öğrendim. Henk ten Cate takımın başına geçse bile benim için sorun değildi. Ama olmadı. Bana geldiler" ifadelerini kullandı.

Advocaat, Hollanda Milli Takımı'ndaki durumla ilgili olaraksa şunları söyledi: "İyi bir atmosfer ve enerji var. Oynatmak istediğim için oyun gayet açık. İstanbul'daki görevlerimden ötürü basın toplantısında hazır bulunamadım."

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

 

Senin için hazırladığımız haberler