Aegean Finale Dubai’de Piste Çıkıyor | At Yarışı Haberleri

11.01.2023 - 13:25 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 13:27

6 Ocak Cuma günü ilk startı verilen World Cup Karnavalı kapsamında start almak üzere Dubai’ye uçan temsilcilerimizden Aegean Finale Dubai’de piste çıkıyor.

Aegean Finale Dubai’de Piste Çıkıyor | At Yarışı Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamaya göre, 6 Ocak Cuma günü ilk startı verilen World Cup Karnavalı kapsamında start almak üzere Dubai’ye uçan temsilcilerimizden Aegean Finale Dubai’de piste çıkıyor.

TJK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"6 Ocak Cuma günü ilk startı verilen World Cup Karnavalı kapsamında start almak üzere Dubai’ye uçan temsilcilerimizden Cosmic Kid ve Final Dance ilk yarışları için piste çıkmıştı. 

13 Ocak Cuma günü düzenlenecek olan karnavalın ikinci günü için ise bir diğer temsilcimiz olan, Musa Özdemir’in sahibi olduğu, Onur Özelcanat’ın antrene ettiği Aegean Finale’ın ilk deklaresi yapıldı.

G1 Karayel Koşusu başta olmak üzere birçok Grup koşu galibiyeti bulunan Aegean Finale, TSİ 20.30’da startı verilecek olan, 1600 metre çim pistteki Handikap koşuda jokeyi Ayhan Kurşun ile start alacak.

Dubai World Cup Karnavalı’nı yayınlayacak kanallar

Dubai World Cup Karnavalı’nın ikinci gününe ait koşular TJK TV, TAY TV ve TJK TV 2 (Yurt Dışı) YouTube kanallarından yayınlanacak ve üzerine ülkemizden de müşterek bahis kabul edilecek."

Senin için hazırladığımız haberler