Aegean Finale G1 Jebel Hatta İçin Piste Çıkıyor

28.02.2023 - 13:26 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 13:28

At Yarışı haberleri... Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Aegean Finale G1 Jebel Hatta için piste çıkıyor. İşte haber ile ilgili detaylar.

Aegean Finale G1 Jebel Hatta İçin Piste Çıkıyor

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamaya göre, Aegean Finale G1 Jebel Hatta için piste çıkıyor. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"6 Ocak Cuma günü ilk startı verilen World Cup Karnavalı kapsamında start almak üzere Dubai’ye uçan temsilcilerimizden Aegean Finale’ın Meydan Hipodromundaki üçüncü yarışı için deklaresi yapıldı. Musa Özdemir’in sahibi olduğu, Onur Özelcanat’ın antrene ettiği Aegean Finale, 13 Ocak ve 17 Şubat günlerinde katıldığı 1600 metre çim pistteki iki Handikap koşudan da yakın ara ikinciliklerle ayrılmıştı.

G1 Karayel Koşusu başta olmak üzere birçok Grup koşu galibiyeti bulunan Aegean Finale, 4 Mart Cumartesi günü düzenlenecek olan 1800 metre çim pistteki G1 Jebel Hatta için deklare olan isimler arasında yer aldı. 1 numarayla start alacak olan safkanın jokeyi ise Ayhan Kurşun olacak.

TSİ 18.45’te startı verilecek olan G1 Jebel Hatta için bu yıl deklare olan isimler arasında geçen yıl bu koşuyu kazanan Alfareeq, Godolphin Ekürisi’nin şampiyon Baaeed’in arkasında G1 plaseleri bulunan G2 galibi safkanı Real World, ekürisi olan G2 koşu galibi safkanlar Master of the Seas ve Valiant Prince ile Hong Kong’dan Katar’a gidip G1 H. H. Amir Trophy’i kazanan Russian Emperor da bulunuyor."

Senin için hazırladığımız haberler