Africa basını transferi duyurdu! Aboubakar'a sürpriz talip

Orhan Gülek
21.05.2024 - 10:12 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 10:22

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta takımdan ayrılması beklenen isimlerden Vincent Aboubakar'a talip çıktı.

Africa basını transferi duyurdu! Aboubakar'a sürpriz talip

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de bu sezon ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Siyah beyazlı ekipte yeni sezon kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar'da takıma katılacak isimler kadar kadrodakilerin de durumu merak ediliyor.

Spartak Moskova'dan Aboubakar’a transfer kancası

Beşiktaş’ın gelecek sezon planları arasında yer almayan ve yollarını ayırmak istediği Vincent Aboubakar’a sürpriz bir talip çıktı. Africa Foot’ta yer alan habere göre Spartak Moskova, Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü için harekete geçti.

İşte Beşiktaş'ın istediği bonservis bedeli

Haberin detaylarında Rus devinin, geçtiğimiz kış transfer döneminden beri Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katmak istediği ve önümüzdeki transfer döneminde Beşiktaş’ın kapısını çalacağı söylendi. Ayrıca Beşiktaş Yönetimi’nin, Aboubakar için gelecek 4 milyon Euro bandında bir teklifi kabul edebileceği de iddia edildi.

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 33 maça çıkan ve 12 gol 3 asistlik performans sergileyen Vincent Aboubakar'ın, sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler