"Afrika’ya gidenlere bir şey oluyor"

12.01.2020 - 00:18 | Son Güncellenme: 12.01.2020 - 00:18

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru’nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Luyindama da öyle biliyorsunuz" dedi.

Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

"Luyindama da öyle biliyorsunuz"

Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru’nun hastalığı hakkında konuşan Cengiz, “Sağlık ekibimizi, Yener hocamı çok candan kutluyorum. Müthiş bir müdahale yaptı. Giderken ilaç alınmamış ve sıtmanın en tehlikeli ölümcül olanı. 48 saat içerisinde önlem alınmasıydı çok kötü sonuçlar alabilirdi. İnşallah maksimum 2-3 hafta sonra düzelecek. Onyekuru genç bir kardeşimiz. Galatasaray aşığı. Galatasaray’ı gerçekten seviyorlar. Onyekuru da iyileşecek. Luyindama da öyle biliyorsunuz. Afrika’ya gidenlere bir şey oluyor. Onlara artık naza boncuğu mu takacağız, bilemiyorum” şeklinde konuştu.

“Artık deve mi keselim, ne yapalım?”

Futbolcuların sakatlanmalarıyla ilgili olarak sarı-kırmızılıların başkanı, “Artık deve mi keselim, ne yapalım? Manevi açıdan dua etmekten başka bir şey yok elimizde. Allah nazardan, kazadan korusun. Önce insan ve futbolcumuzun sağlığı. Hepsini çok seviyoruz. İnşallah Galatasaray mayısta tekrar ipi göğüsleyecek” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler