Ağaoğlu canlı yayında açıkladı! Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, UEFA...

17.06.2019 - 18:19 | Son Güncellenme: 17.06.2019 - 15:29

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'a bağlanarak gündemi ve transfer politikasını değerlendirdi. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü takımda tutmak istediklerini açıklayan Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bizim yapacağımız transferler 3 milyon Euro ile sınırlı"

Transfer yaptığınız an UEFA'dan gelen cezaları göze almak zorundasınız. TFF'nin lisans yönetmenliğini de karşısınıza alırsınız. Bizim yapacağımız transferler 3 milyon Euro ile sınırlı kalacak. Çok harcama yaparak şampiyonluğa oynayacağımızın garantisi yok. Genç, verimli, bonservisi elinde olan ya da az bir bonservisi olan ve gelir gider dengesini bozmayacak transferler yapmak istiyoruz.

"Nwakaeme'ye 4 milyon Euro'luk teklif geldi"

Para harcadığınız zaman takımın performansını artırmıyorsunuz, kulübün borç yükünü artırıyorsunuz. Altyapıya yatırım yapacaksın, gelir-gider dengesini sağlayacaksın. Biz keşfedelim, bizim keşfettiğimiz oyuncuyu transfer etmek istesinler. Nwakaeme'yi 1 milyon Euro'ya transfer ettik, 4 milyon Euro'luk teklif geldi.

"17 milyon ile sınırlıyız"

Maaş bütçemiz finansal fair play gereği 17 milyon euro ile sınırlı. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü önümüzdeki sezon kadromuzda tutacağız.

Senin için hazırladığımız haberler