Ağaoğlu ile Çakır arasındaki diyalog: "Takıma karar verdin mi?"

17.05.2021 - 12:19 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 12:22

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Uğurcan Çakır arasında esprili bir transfer konuşması geçti. Uğurcan Çakır ayrılıyor mu, hangi takıma transfer olacak? İşte o diyalog...

Ağaoğlu ile Çakır arasındaki diyalog: "Takıma karar verdin mi?"

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'da gözler Uğurcan Çakır'ın geleceğine çevrildi. Bordo-mavili kaleciye Avrupa'dan birçok kulüp transfer için ilgi gösterirken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Uğurcan Çakır arasındaki esprili diyaloğu dikkati çekti. Detaylar haberde... 

Başkan Ağaoğlu ile Çakır arasında transfer esprisi

Son oynanan Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Uğurcan Çakır, ‘sezonun oyuncusu’ ödülünü Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun elinden aldı. Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylamada birinci olan Uğurcan’a 250 adet TRA Fan Token hediye edildi. Bu sırada Başkan ile Uğurcan arasında esprili bir diyalog meydana geldi.

"En fazla parayı kim verirse, oraya verin"

Fanatik'in haberine göre; Ağaoğlu, yaz döneminde Avrupa’ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılan yıldız kaleciye, “Şimdi nereye gidiyorsun Uğurcan? Takıma karar verdin mi?” sözleriyle takılırken, Uğurcan Çakır, “Başkanım kulübe en fazla parayı kim verirse, oraya verin” dedi. İkili arasındaki bu diyalog gülüşmelere neden olurken, artık tüm gözler Uğurcan’ın transferine çevrildi.

4 kulüp transferde öne çıkıyor

İnter, Roma, Sevilla, Lille gibi kulüplerin yakından ilgilendiği Uğurcan Çakır için Trabzonspor Yönetimi’nin beklentisi en az 20 milyon Euro. Bu seviyede bir teklif gelir ve sözleşmeye sonraki satıştan pay maddesi de eklenirse, EURO 2020 beklenmeden transfere onay verilecek.

Uğurcan Çakır'ın bu sezonki performansı 

Bu sezon Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, 40 maçta görev aldı. Çakır'ın transferi sonrasında kaleci konusundaki kararı Abdullah Avcı verecek. Kadroda yer alan Erce Kardeşler'in dışında yerli bir kalecinin transferi yapılacağı konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler