Ağaoğlu: "Molde'nin fişini Norveçli Trondsen çekti"

12.08.2021 - 21:18 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 00:44

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Norveç ekibi Molde'yi penaltılar sonucu mağlup etmesi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ağaoğlu: "Molde'nin fişini Norveçli Trondsen çekti"

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Norveç ekibi Molde'yi penaltı atışları sonucunda mağlup etti ve UEFA Konferans Ligi'nde bir üst tura yükseldi. Maç sonrası Trabzonspor Kulübü Ahmet Ağaoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

'Molde 19. maçını oynadı'

Ağaoğlu "Zor maçtı. Özellikle sezon başı ve 120 dakika oynamak çok zor. Oyunun büyük bölümünü kontrol ettik. Kaçan goller vardı. Ama çok güçlü bir rakibe karşı oynadık. Çok disiplinli oynuyorlar, geçişleri yüksek, 19. resmi maçlarını oynuyorlar ama kolay olmadı. Neticede Norveç'te Molde'nin fişini Norveçli Trondsen çekti. Güzel bir karşılaşmaydı. Geçmemiz gereken bir turdu." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Roma ile eşleşmesi hakkında da konuşan Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bir anlamda kadro derinliğinin de önemini gördük"

"Daha rahat olacağımızı düşünüyorum. Roma maçına kadar Malatyaspor maçını oynayacağız. Roma da lige yeni başlıyor. Hocaları da iyi. İnşallah orayı da geçer ve gruplarda yolumuza devam ederiz. Bir anlamda kadro derinliğinin de önemini gördük. Hayırlı olsun. Ülke puanı açısından da önemli." 

Senin için hazırladığımız haberler