Ağaoğlu, Talisca hakkında konuştu: 'Hayal görmekten vazgeçecekler'

06.01.2020 - 19:14 | Son Güncellenme: 06.01.2020 - 19:14

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Ağaoğlu, "Hüseyin Çimşir camianın içinden ve çok yakından tanıdığımız bir isim. Böyle bir süreç içerisinde macera aramaya gerek yoktu. Görüntü, herkes sorumluluğunun ve beklentinin, yaşadığımız sürecin farkında. Biraz daha fazla efor sarfetmeleri gerektiğinin de farkındalar. Arkadaşlık, takımdaşlık üst düzeyde. Aradan zaman geçtikten sonra konuşalacak şeyler. O bir süreç değildi." ifadelerini kullandı ve ekledi:

Hüseyin Çimşir görevini televizyondan öğrendi! 

"Hüseyin Çimşir de herhalde televizyondan öğrenmiş. Geçen sene transfer yasağımız vardı, kendi hocamızda devam ettik. Değişen bir şey yok. Bu işi dört bilinmeyenli denklem haline getirmeye gerek yok. Sahada görmüş olduğunuz kadroyu farklı bir insana teslim edemezsiniz artık devre arasında sıkıntı yaşarsınız."

'Mücadelemize devam edeceğiz'

"Ne kadar şampiyonluk adayı varsa o kadar da düşme adayı var. Biz mücadelemize hatalarımızdan ders çıkararak devam edeceğiz. Çok daha az puan kaybıyla o mücadelenin baş aktörlerinden biri olarak devam edeceğiz."

Talisca açıklaması

"Talisca'nın maliyetine bakacaklar, onu bir tarafa yazacaklar, diğer tarafa da transfer limitindeki boşluğa bakacaklar. Sonra da hayal görmekten vazgeçecekler. Hayal bile olmayan bir şeyle ilgili olarak Talisca'nın menajeriyle neden konuşayım? Şu anda pozisyon olarak baktığımız bir oyuncu yok. Finansal şartları karşılayabildiğimiz maliyette hocanın onayı çok önemli. Hocamız gelir gelmez katkı verecek bir isim istiyor. Macera aramaya da gerek yok."

Senin için hazırladığımız haberler