Ağaoğlu: "Türk futbolunu 4 kulüp bozdu"

20.03.2021 - 21:24 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 22:23

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor sahasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bankalar Birliği'yle yeniden anlaşmanın önemini ve takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: "Türk futbolunu 4 kulüp bozdu"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Karadeniz ekibi, Ekuban (2), Djaniny ve Edgar Ie'nin golleri ile sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

"Ekuban'ın olağanüstü performansı vardı"

3 puan kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ağaoğlu "3 puan güzel. 4 gollü 3 puan daha da güzel. Hücum hattındaki oyuncularımız oyuna ağırlığını koyunca sonuç daha farklı oluyor. Ekuban'ın olağanüstü performansı vardı. Djaniny kendisi gibi oynadı. Dolayısıyla güzel bir sonuç çıktı ortaya." ifadelerini kullandı.

"Covid'den etkilenince üzerinden kolay atamıyorlar"

Pandemi noktasında yaşanan sıkıntılara da değinen başkan Ağaoğlu "Sporcular ne kadar güçlü olursa olsun covid'den etkilenince bunu kolay kolay üzerinden atamıyor. Forvet hattındaki oyuncularımız maça ağırlığını koyunca farklı bir sonuç çıktı ortaya." değerlendirmesinde bulundu.

"14 milyar borcun 9 milyarı 4 kulübe aitse..."

Son olarak 4 büyüklerin Bankalar Birliğiyle yeniden anlaşmasına değinen Ahmet Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bankalar Birliği'yle yaptığımız anlaşma sonucunda çıkan tablo, Trabzonspor için rahatlıkla ödenebilecek bir tablo. Diğer takımlar açısından pek öyle görünmüyor ancak o, onların muhasebesi, ben kendi muhasebeme bakarım. Türk futbolunu çıkmaza sürükleyen 4 kulüp vardı. 14 milyar borcun 9 milyarı 4 kulübe aitse, demek ki Türk futbolunun ekonomik ayarlarını bu 4 kulüp bozdu."

Senin için hazırladığımız haberler