Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a soru

Feride Kara
30.05.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 01:07

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu merak edilen ve gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a soru

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor'un başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'un konuğu oldu. Ağaoğlu pek çok konuda açıklamalarda bulundu. 

 

Abdülkadir Ömür pişmanlığı

Ağaoğlu, takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın takımda kalmasını istediğini belirtirken, Abdülkadir Ömür'e gelen teklifi reddettiği için yaşadığı pişmanlığını açıkladı. Ağaoğlu "Uğurcan'ın takımda kalmasından yanayım. Çok çok iyi bir teklif gelirse... Uğurcan Çakır'ı kaleden aldığınızda, o veya ona yakın bir kalibrede kaleciyi oraya koymak zorundasınız. 10'a sattınız da, 7'ye doldurdunuz diyelim. 3 için değer mi? Abdülkadir Ömür için Manchester City'den gelen teklifi reddetmem hayatımın pişmanlığı oldu. Ama Yusuf'u sattıktan üç gün sonra gelmişti o teklif."

Nwakaeme'nin durumu

Nwakaeme'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda Ahmet Ağaoğlu: "Nwakaeme'ye yapabileceğimiz en yüksek teklifte bulunduk. 1. sene oynadınız, ek olarak uzaması için performans kriteri. Trabzonspor'un yapabileceği bu. 33 yaşına gelmesi beni endişelendirmiyor ama benim bütçem belli, bu sınırlarda kalmak zorundayım" dedi.

İlgini Çekebilir
Kartal'dan Trabzonspor ile sözleşmesi biten yıldıza kanca
Habere Git

Ali Koç'a soru

'Ali Koç'un, 'Gelecek sene şampiyon biziz' açıklaması'

Ahmet Ağaoğlu: " 'Önümüzdeki sene şampiyon biziz!' sözünü söyleyenler, o zaman bizim kaçıncı olacağımızı da söyle, bizi uğraştırma!”

Nihat Özdemir 'Haydi bana eyvallah' dedi, gitti

 Ağaoğlu: "Neye göre transfer yapacak, neye göre bütçe oluşturacak kulüpler? Böyle bir belirsizliğin içinde bizi bıraktılar. Eksik olmasın sayın Nihat Özdemir de 'Haydi bana eyvallah' dedi, gitti."

10-12 tane oyuncu ile görüşüyoruz

Transferler konusunda konuşan Ahmet Ağaoğlu: "Görüşme halinde olduğumuz 10-12 tane oyuncu var. Gidenler olacaktır. Gitmesi kesinleşen oyuncumuz yok. Gitmesi muhtemel oyuncuların yerini dolduracak oyuncuların da çalışması hemen hemen tamamlanmış durumda." 

Senin için hazırladığımız haberler