Ağaoğlu'ndan yayıncı kuruluşa sert sözler

28.07.2021 - 14:47 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 16:04

Son dakika haberleri... Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Ağaoğlu, TFF Olağan Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ağaoğlu'ndan yayıncı kuruluşa sert sözler

AJANSSPOR - HABER

 

Ankara'da TFF'nin Olağan Genel Kurul toplantısı sürüyor. Gündemin 8. maddesinde konuşmasını yapmak için Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu kürsüye çıktı. Yayıncı kuruluşla yaşanan kriz odaklı açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, TFF'ye seslendi. İşte, Ağaoğlu'nun açıklamalarından satır başlıkları...

"Peşinimizi istiyoruz..."

Tarlada çalışan biz, ürünümüzü pazarlayan siz. Bir kereye mahsus, iki kereye mahsus indirim yapılabilir. Ama bunun böyle devam etmeyeceğini toplantılarda ifade ettik. Yüzde 25 peşinimizi 15 Ağustos tarihine kadar istiyoruz.

"İndirim indirim indirim..."

Pandemi oldu indirim, enflasyon oldu indirim, kur arttı indirim… İndirim indirim indirim… Kendi ticari başarısızlıklarının bedelini ülke futboluna ödetemezler. Futbol ailesinin genel sıkıntısı hepimizin sıkıntısıdır. Problemler hepimizin problemleridir. Bunları hep birlikte çözmek zorundayız.

"Federasyonun görevi..."

Önemli sıkıntı olarak gündeme getirmiş olduğumuz yayıncı kuruluşla ilgili sorunlar, atamalardaki sorunlar -ki bugün çözeceğiz gibi görünüyor, lisans sorunları ve yabancı oyuncu sınırlaması… Yabancı oyuncu sınırlaması saatlerce tartışıldı.

 

Bizim görüşümüz şu, yerli oyuncu; yabancı oyuncuyla rekabet edemediği sürece konulan yasalar 1960-70’lerdeki ithalat yasağına döner. Rekabet edebilir bir düzeye geldiğiniz zaman zaten yasaya ihtiyaç kalmayacaktır. Gençlerimizin mücadele anlamında önünü açmak Türkiye Futbol Federasyonu’nun görevi.

"Hocamızın vereceği raporu bekleyeceğiz..."

Genel kurul sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu: "Bir tek sizin ve benim adım geçmiyor transferde. Herhalde futbolcu olmadığımız bilindiği için. Hocamız bu konuyla alakalı kapsamlı bir açıklama yapacak. İsterseniz o açıklamayı hocaya bırakalım. Nokta yerlere nokta transferler yapıldı. Kamp sürecinden sonra hocamız değerlendirme yapacak. Belki 1-2 oyuncumuz gidebilir. Onların yerine de 1-2 oyuncu gelebilir. Kamptan sonraki 1-2 gün içerisinde eğer ihtiyaç duyarsa, belki ileriye dönük ihtiyaç duyabilir, yani 1-2 transfer derken ilerleyen süreci kastetmiştim. Hafta başında hocamızın vereceği raporu bekleyeceğiz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler