Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun Koltuğuna İki Aday

İsa Kethüda
03.03.2023 - 12:59 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 13:14

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun görevinden istifa etmesinin ardından koltuğa iki aday gündeme geldi.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun Koltuğuna İki Aday

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu ile yapılan toplantı sonrası çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ağaoğlu istifa açıklamasında, "Kamuoyuna açıklama yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu toplantımızda ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle Yönetim Kurulumuz 2 Mart 2023 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidilmesi kararı almış bulunmaktadır. Öncelikle alınan bu kararın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

"İstifa etmiş bulunmaktayım"

Genel Kurul kararını talep eden arkadaşlarımızın süreci sağlıklı bir şekilde yürütmeleri ve rahat bir çalışma ortamında kongreye hazırlanmaları düşüncesiyle bugün itibarıyla Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı'ndan ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu istifa ettiğini duyurdu!
Habere Git

Ertuğrul Doğan kulübü seçime götürecek

Bordo-mavili takımda Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun görevi bırakmasının ardından Asbaşkan Ertuğrul Doğan kulübü seçime götürecek.

Ağaoğlu'nun koltuğuna iki aday

Trabzonspor'da Ağaoğlu'nun ayrılığı sonrası başkanlık için iki aday gündeme geldi. 

Trabzonspor'da başkan adayları Ertuğrul Doğan ve Mustafa Hacıkerimoğlu

Birisi mevcut yönetimin etkili isimlerinden ve Abdullah Avcı'nın teknik direktör olmasında çok büyük etkisi olan Ertuğrul Doğan, diğeri ise  Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi müjdesi! F.Bahçe maçında...
Habere Git

Doğan ve Hacıkerimoğlu'nun son anda tek liste birleşip seçime girebileceği de konuşuluyor.

"Şampiyonluğun yüzde 51’i Mustafa Hacıkerimoğlu’nundur"

Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile geçen sezon kazanılan şampiyonlukta Mustafa Hacıkerimoğlu'nun katkısının yüzde 51 olduğunu söylemişti. 

Hacıosmanoğlu şu ifadeleri kullandı: 

“Türkiye Futbol Federasyonunda da güçlüydük. Şunu unutmamalıyız, şampiyonluğun yüzde 51’i Mustafa Hacıkerimoğlu’nundur, yüzde 49’nu kim paylaşırsa paylaşsın. Bunu şu anlamda söylüyorum, yıllarca sadece adalet istedik. Çünkü sürekli hakkımızı yediler. Federasyon ayağını iyi tuttuğun zaman, hakkınızı yiyemedikleri zaman yetiyor sana. İşte Hacıkerimoğlu’nun bu yönde büyük katkısı olmuştur, hakkımızı savunmuştur, başarmıştır. Onun dışında camia birleşmişti. Şimdi bakıyorum, geçen seneki birlikteliğin yüzde 10’u bile bu sene yok. Hacıkerimoğlu hem o birlikteliği sağlamıştı hem de görevini Türk futbolu adına layığıyla yapmıştı. Bizim bünyemiz zaten başkasının hakkını almayı kabul etmez.”

Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu ne zaman yapılacak?

Öte yandan Trabzonspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu 25-26 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılacak oyuncular belli oldu! Jesus biletlerini kesti...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler