WBC Ağır Sıklet Unvanı İçin Tyson Fury’nin Rakibi Derek Chisora Oldu

12.10.2022 - 09:19 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 09:23

Boks haberleri... Tyson Fury’nin promotörü Frank Warren boksörünün WBC Ağır Sıklet Şampiyonluğu için Derek Chisora ile karşılaşacağını açıkladı. İşte detaylar.

WBC Ağır Sıklet Unvanı İçin Tyson Fury’nin Rakibi Derek Chisora Oldu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Boks dünyasını bir aya yakın süredir meşgul eden, Tyson Fury’nin rakibi kim olacak konusu sonunda netlik kazandı. İFL TV’ye konuşan Fury’nin promotörü Frank Warren, WBC Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu boksörünün Derek Chisora ile karşılaşacağını açıkladı.

Usyk ve Joshua ile anlaşma sağlanamamıştı 

Aralık ayında yapılacak maç için Tyson Fury’nin temsilcileri daha önce Oleksander Usyk ve Anthony Joshua ile görüşmüştü. IBF, IBO, WBA ve WBO Ağır Sıklet şampiyonluklarını taşıyan Usyk, Aralık’ta yapılması planlanan kemer birleştirme karşılaşmasını sakatlıklarını sebep göstererek reddetmişti. Bir diğer aday olan eski Ağır Sıklet şampiyonu Anthony Joshua’nın ise haklarını bulunduran Matchroom Boxing’in tutumu sonucu anlaşma sağlanamamıştı. 

Chisora ile üçüncü maç 

3 Aralık’ta karşılaşması beklenen ikili daha önce iki defa karşı karşıya gelmişti. 2 karşılaşmadan da “Çingene kral” lakaplı Tyson Fury galip ayrılmıştı. Daha önce emekli olduğu konuşulan Chisora bu karşılaşma ile boksa dönmüş olacak.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael'den oyunculara uyarı: "Evimizde kayıp istemiyorum!"
Habere Git

Fury “Chisora en az Usyk kadar tehlikeli” dedi

Daha önce Usyk ile karşılaşan ve puan ile kaybeden Chisora hakkında Tyson Fury “Chisora’yı her yönden en az Usyk kadar tehlikeli buluyorum.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler