Ağla Fabri Ağla! Efsane Olacakken... | Beşiktaş Haberleri

İsa Kethüda
03.01.2022 - 12:34 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 16:24

İki sezon Beşiktaş'ta 87 maça çıkan Fabri Fulham'da yok oldu. Beşiktaş’tan ağlayarak ayrılan İspanyol kaleci son 4 sezonda sadece 6 maçta oynayabildi.

Ağla Fabri Ağla! Efsane Olacakken... | Beşiktaş Haberleri

AJANSSPOR-HABER

2016-2017 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Fabri, performansıyla taraftarın gönlüne taht kurmuştu. Kaleciden yana genelde sıkıntı çeken Beşiktaş'ın savunmacıları, İspanyol kalecinin forma giydiği iki sezonda arkalarına pek bakmadılar.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş devre arası kararı! Transfer olacak mı?
Habere Git

'Sakat kaleci alındı' diye tepki gösterildi

Transfer edildiğinde "Sakat kaleci" alındı denilerek tepki gösterilen Fabri, iki sezonda Beşiktaş'ın kalesinde 87 maça çıkarak, tüm tepkileri boşa çıkartmıştı. Beşiktaş ile 1 şampiyonluk yaşayan Fabri, takım 2017-2018'de Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıkarken de kaleyi koruyan isimdi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Cenk Tosun transferi için ilk kez konuştu! Beşiktaş...
Habere Git

Bonservissiz geldi 6 milyon Euro kazandırdı

Beşiktaş'taki performansıyla transfer piyasasının dikkat çeken isimleri arasına giren Fabri'ye İngiliz kulübü Fulham, teklifte bulundu. Ve Fabri, bonservis bedeli ödenmeden geldiği Beşiktaş'tan üstüne 6 milyon Euro da kazandırarak ayrıldı. Ayrılık toplantısında İspanyol eldiven gözyaşlarını tutamamış ve tüm Beşiktaşlılar'ı da duygulandırmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Süper Kupa mesaisine yarın başlayacak
Habere Git

Ülkesinde de şansı yaver gitmedi

Büyük umutlarla İngiltere'ye giden Fabri, buna karşın çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Fulham formasıyla sadece 2 Premier Ligi'nde forma giydi. Fabri, kiralık gittiği ülkesinin ekibi Deportivo'da da 1'i lig 2'si Kral Kupası olmak üzere 3 maçta şans bulabildi. Fabri yeniden döndüğü Fulham'daysa bir daha A takım yüzü görmedi.

34 yaşında U23 takımında oynadı

Fabri, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra, 4 sezon içinde yalnızca 6 maçta forma giydi. 34 yaşındaki kaleci, bu sezon 1 kez Fulham U23 takımında kaleyi kordu. Evet, kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Beşiktaş'tan ağlayarak ayrılan Fabri, büyük umutlarla gittiği İngiltere'de ağır bir hüsran yaşadı. Ortaya çıkan tabloya bakılırsa, Beşiktaş'tan ağlayarak ayrılması boşuna değilmiş. Ve bugün ona "Ağla Fabri ağla" demekten başka bir şey yok.

İlgini Çekebilir
Yattara'dan söz: Trabzonspor şampiyon olursa...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler