Ağlayan Emiliano Martinez'i TRT ağlayarak çevirdi

Feride Kara
18.12.2022 - 22:05 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 22:14

2022 Dünya Kupası'nın finali Arjantin ile Fransa nefesleri keserken kazanan Tangocular oldu. Maçın ardından konuşan Emiliano Martinez'i ise TRT çevirmeni ağlayarak tercüme etti

Ağlayan Emiliano Martinez'i TRT ağlayarak çevirdi

2022 Dünya Kupası'nın finalinde kazanan ise penaltılarla Arjantin oldu. Penaltılarda Fransa'ya 4-2'lik üstünlük kuran Arjantin 36 yıl sonra Dünya Kupasını tekrar kazandı. 

Ağlayarak çevirdi

Maçın ardından duygularını mikrofonlara aktaran Arjantin kalecisi Emiliano Martinez gözyaşlarını tutamadı. Ağlayarak konuşan futbolcunun söylediklerini çeviren TRT tercümanınında ağlaması sosyal medyanın gündemine oturdu. 

İlgini Çekebilir
Messi Mbappe'ye, Mbappe Messi'ye hareket çekti!
Habere Git

Coman, Martinez'i geçemedi

İlk penaltı atışını Mbappe gole çevirirken Messi de hata yapmadı. Fransa'da ikinci ve üçüncü vuruşlar için topun başına gelen Coman, Martinez'i geçemezken Tchouameni ise topu dışarı gönderdi. 

Arjantin dünya şampiyonu oldu

Arjantin'de Dybala ve Paredes hata yapmazken Fransa'da dördüncü penaltı vuruşunda topun başına gelen Kolo Muani ikinci gollerini kaydetti. Arjantin'de kritik penaltıda topun başına geçen Montiel, top ile Lloris'i farklı köşelere gönderince Arjantin dünya şampiyonu oldu

Messi koleksiyonunu tamamladı

Arjantin'in 35 yaşındaki yıldızı Messi, final oynayıp elde edemediği tek kupa olan Dünya Kupası'nı kazanarak koleksiyonu da tamamladı. Messi kariyerinde UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, LaLiga, İspanya Kupası, İspanya Kral Kupası, Fransa Ligue 1 ve Fransa Süper Kupası'nı elde ederek 36 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler