"Ağlayan takımları duyuyorum"

05.07.2020 - 21:08 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 21:08

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Konyaspor maçı öncesinde yayıncı kuruluşa flaş açıklamalar yaptı. Karaman, sakatlıklar yaşayan bazı takımlara göndermelerde bulundu.

AJANSSPOR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Konyaspor ile oynayacakları maç öncesinde yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalar yaptı. Karaman, özellikle sakatlık yaşayan takımların sernenişlerine göndermede bulundu.

Ünal Karaman’dan Sakarya ve Hasan Doğan mesajı

Konuşmasının başında dizinden yaşadığı problemler olduğunu söyleyen Ünal Karaman, Sakarya’daki kazada yaşamını yitirenleri andı ve yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Tecrübeli teknik adam, TFF’nin eski başkanı Hasan Doğan’ı da andı.

Ünal Karaman: “Ağlayan takımları duyuyorum”

Karaman maça dair de fikirlerini paylaştı. Karaman, ”Her maç zor. Zirve mücadelesi veren için de ateşin içinde olan için de aynı. Fark eden bir şey yok. Kişi kaderinin hizmetkârıdır. İnşallah bu kaderden güzel bir sonuç çıkarırız. Bugün her takımda istenmeyen sakatlıklar var. Ağlayan takımları duyuyorum ama ilk 11’de oynayan 5 oyuncum yok. Başkalarının ağlamalarını duyunca üzülüyorum. Keşke bunları duymasak. Elimizdeki oyuncularımızla en iyi şekilde hazırlandık” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler