Agnelli-Conte gerilimi kameralara yansıdı!

10.02.2021 - 12:08 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 12:45

İtalya Kupası haberleri… İtalya Kupası yarı final ikinci maçında Inter ile Juventus karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan Juventus, ikinci maçında 0-0 berabere kalarak adını finale yazdırdı. Inter'in deneyimli teknik direktörü Conte ile Juventus Başkanı Angelli arasında yaşananlar ise maçtan daha çok dikkat çekti. İşte detaylar…

Agnelli-Conte gerilimi kameralara yansıdı!

İtalya Kupası yarı final maçında Inter ile Juventus karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan taraf olan Torino ekibi, ikinci maçta da istediğini aldı. Maç 0-0 sonra erdi ve Siyah-Beyazlılar finale yükseldi. Milli oyuncumuz Merih Demiral ise maça ilk 11’de başladı.

Ayrıca, bu kupayı 13 kez ile en çok kazanan Juventus, 20. kez de İtalya Kupası finali oynamış olacak.

Maçta en çok dikkat çeken olay ise, Inter teknik direktörü Antonio Conte ile Juventus Başkanı Andrea Agnelli arasında yaşandı.

Juventus Başkanı Angelli'nin, maçın ardından Conte'ye, "Pislik, kes sesini" dediği belirtildi. Conte'nin de Agnelli'ye el hareketi yaptığı görüldü.

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Antonio Conte, "Dördüncü hakem yaşananları görmüş ve duymuş olmalı. Bence işini yapan insanlara daha saygılı olmayı öğrenmeliler" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler