Agüero, giderayak Premier Lig tarihine geçti!

23.05.2021 - 20:20 | Son Güncellenme: 23.05.2021 - 20:23

Sergio Agüero Manchester City'de kaç gol attı? Arjantinli, Premier Lig'deki Crystal Palace maçında 2 gol attı. Agüero'nun Barcelona'ya transfer olacağı da iddia edilmişti. İşte tüm detaylar...

Agüero, giderayak Premier Lig tarihine geçti!

AJANSSPOR - HABER

Manchester City ile ligdeki son maçına çıkan yıldız oyuncu Sergio Agüero, oyuna sonradan dahil olduğu Everton maçında 2 gol atarak Premier Lig tarihine geçti tarihine geçti.

 

Sonradan girdi, 2 gol attı

Premier Lig’de şampiyon Manchester City, ligin 38. ve son haftasında sahasında Everton’ı konuk etti. Guardiola’nın öğrencileri mücadeleden 5-0 galip ayrılırken, oyuna 65. dakikada dahil olan Sergio Agüero da 71 ve 76. dakikalarda ağları sarstı. 

 

Wayne Rooney'in rekorunu kırdı

Arjantinli yıldız, Manchester City formasıyla Premier Lig'de 184 gole ulaşarak Rooney'nin Premier Lig'de bir takımla en çok gol atan oyuncu rekorunu da kırmış oldu.

 

Sergio Agüero Manchester City'de kaç gol attı?

32 yaşındaki Sergio Agüero, 10 sezon sonra veda etmeye hazırlandığı Manchester City’de 388 maça çıkarken toplam 258 gol attı. Bu sezonun büyük bölümünü sakat olarak geçiren Arjantinli forvet, 18 karşılaşmada 4 gol, 1 asistle yetindi. 

Agüero, finalden sonra Barcelona’ya transfer oluyor

Manchester City kariyerini 29 Mayıs’ta Chelsea ile oynanacak Şampiyonlar Ligi finali sonrası sonlandıracak olan Agüero, yeni takımını da buldu. Sky Sports İtalya muhabiri Fabrizio Romano, ünlü forvetin final sonrası Barcelona’ya transfer olacağını duyurdu. 

Barcelona golcüsünü buldu! Finalden sonra imzalıyor

Senin için hazırladığımız haberler