Agüero takım arkadaşlarına savaş açtı

18.03.2021 - 03:09 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 03:10

Dış haberler… Manchester City’nin Arjantinli yıldızı Kun Agüero, Borussia Mönchengladbach maçı sonrası sinirlerine hakim olamadı. Teknik ekibin güçlükle sakinleştirebildiği hücum oyuncusu, takım içinde dışlanıldığını düşünüyor. Bu sezon sözleşmesi sona erecek olan Agüero’nun adı bir süredir Barcelona ile anılıyordu. İşte detaylar…

Agüero takım arkadaşlarına savaş açtı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiltere’de Kun Agüero krizi her geçen gün büyüyor. Nitekim, baştan aşağı şiir gibi takım kuran İspanyol antrenör Pep Guardiola’nın en büyük açmazı Agüero. Bu sezon sakatlıklarından ötürü 17 resmi müsabakayı kaçıran futbolcu, son oynanan Şampiyonlar Ligi maçında ayrımcılığa maruz kaldığını savundu. Sahadan ayrılırken sinirlerine hakim olamayan yıldız oyuncuyu teknik ekip sakinleştirdi.

Manchester City tur atladı ancak Agüero mutsuz!

Borussia Mönchengladbach’ı eleyip bir üst tura çıkan Pep Guardiola’nın öğrencileri, Agüero nedeniyle çeyrek final  coşkusunu yaşayamadı. Maçın 75. dakikasında Bernardo Silva yerine oyuna giren Agüero, maçtan çıkarken “Bana top atmıyorlar, bana top atmıyorlar!” diye bağırmaya başladı. İspanyol AS Gazetesi’nde çıkan habere göre, sezon başından beri sadece 2 maçta ilk 11 başlayan Agüero’nun İngiltere günleri bitmek üzere.

Senin için hazırladığımız haberler