Ahmed Hassan devreye girdi! Transfer bitiyor
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Ahmed Hassan devreye girdi! Transfer bitiyor

Son 5 Haber

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Ahmed Hassan devreye girdi! Transfer bitiyor
Eski Beşiktaşlı Ahmed Hassan, Çaykur Rizespor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Okechukwu Azubuike'nin transferi için Siyah-Beyazlı takıma yardımcı olacak.
Bonservisi Mısır'ın The Pyramids kulübünde olan 22 yaşındaki orta saha için siyah-beyazlılar, 4 taksitle ödenmek koşuluyla 1 milyon 250 bin Euro önerdi. Oyuncu için nabız yoklayan Fenerbahçe ise "2.5 milyon Euro'ya biter" yanıtı aldı. Trabzonspor'un da ilgilendiği Azubuike'nin kulübünde Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Ahmet Hassan sportif direktörlük görevini yürütüyor.
Ahmed Hassan faktörü nedeniyle siyah-beyazlıların bu transferde rakiplerine göre daha avantajlı olarak görülüyor. Yıldız futbolcunun hangi takımın formasını giyeceği önümüzdeki birkaç hafta içerisinde netlik kazanacak. (Sabah)