Ahmed Musa Fenerbahçe’ye transfer olacak mı?

08.06.2017 - 17:50 | Son Güncellenme: 08.06.2017 - 17:50

Fenerbahçe ile ilgili son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Forvet hattına transfer yapmak isteyen Fenerbahçe son olarak gündemine Ahmed Musa’yı aldı. Peki Ahmed Musa nasıl bir oyuncu? Leicester City forması giyen Nijeryalı futbolcu, yüksek maliyetine karşın bu sene İngiltere Premier Lig’de beklentileri karşılayamamıştı.

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği Ahmed Musa, Leicester City formasıyla bu sezon 21 müsabakada görev aldı, rakip fileleri sadece 2 kez sarsabildi. Ahmed Musa son olarak 1 Haziran’da ülkesi Nijerya’nın Togo ile oynadığı hazırlık maçında sahaya çıktı. Takımının 3-0 kazandığı maçta rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Ahmed Musa nasıl bir futbolcu?

1992 doğumlu Nijeryalı golcü, süratli stiliyle tanınıyor. Ahmed Musa, santrfor bölgesinde oynayabildiği gibi her iki kanatta da görev alabiliyor. Golcü futbolcu her iki ayağını da kullanabiliyor. Ahmed Musa’nın kulübü Leicester City ile olan sözleşmesi 2020 yılında sona erecek. Fenerbahçe’nin Ahmed Moussa’yı Sow’un alternatifi olarak transfer etmek istediği de gelen son dakika haberleri arasında. Ahmed Musa'nın transfer markt sitesine göre piyasa değeri 18 milyon euro.

AJANSSPOR 

Senin için hazırladığımız haberler