Ahmed Musa transfer açıklaması yaptı

24.05.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 16:41

Ahmed Musa transfer açıklaması yaptı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Al Nasr'ın Nijeryalı oyuncusu Ahmed Musa, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan bir canlı yayına konuk olan Musa, hakkında çıkan iddialara değinerek, "Bunlar beni kulüpten uzaklaştırmaya yönelik söylentiler. Al Nasr için oynamayı seviyorum ve kulüp ile olan sözleşmemi bitirmek istiyorum" dedi.

Musa, Leicester City'ye transfer olmadan önce kendisine Riyad Mahrez'in takımdan ayrılacağının söylendiğini ancak Cezayirli yıldızın takımda kaldığını ifade ederek, "Mahrez'in ayrılmayacağını bilsem, Leicester City'ye transfer olmazdım. CSKA Moskova'da kalırdım" diye konuştu.

Ahmed Musa ne demişti?

27 yaşındaki sol kanat daha önce yaptığı açıklamada da, "Galatasaray, Avrupa'da bilinen iyi bir takım. Şu ana kadar bana veya menajerime gelen herhangi bir teklif olmadı" ifadesini kullanmıştı.

Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Nasr'da forma giyen Ahmed Musa, bonservisi Galatasaray'da olan Maicon, sarı kırmızılıların eski oyuncusu Nordin Amrabat ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Giuliano ile takım arkadaşı.

Ahmed Musa Al Nasr'da kaç gol attı?

Sol kanadın yanı sıra forvette de oynayabilen Musa, ligde çıktığı 17 maçta 5 asist yaparken, gol atamadı. Nijeryalı futbolcu toplam 22 resmi maçta ise 2 gol 5 asistlik katkı yaptı.

Ahmed Musa'nın Al Nasr'daki sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler