Ahmed Musa, transfer tekliflerini doğruladı! G. Saray ve F. Bahçe...

27.11.2020 - 10:32 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 10:46

Son olarak Al-Nasr forması giyen Ahmed Musa, BBC Sport'a açıklamalar yaptı. Kendisine gelen transfer tekliflerinden bahseden 28 yaşındaki futbolcu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisini doğrulamış oldu. Son olarak Ahmed Musa'nın adı Championship ekiplerinden Sheffield Wednesday ile anılıyor. Peki Ahmed Musa transfer söylentileri için neler söyledi? Türkiye'den teklif aldı mı? İşte detaylar...

Ahmed Musa, transfer tekliflerini doğruladı! G. Saray ve F. Bahçe...

Nijerya Milli Takımı'nın futbolcusu Ahmed Musa, Al-Nasr ile olan sözleşmesini sonlandırdıktan sonra gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

Başarılı futbolcunun adı son dönemde İngiltere Championship ekiplerinden Sheffield Wednesday ile anılıyor.

"Avrupa'nın üst seviyelerine dönmek istiyorum"

BBC Sport'a konuşan Ahmed Musa, "Sheffield Wednesday iddialarının sebebini bilmiyorum. Suudi Arabistan'dan ayrıldıktan sonra yeniden Avrupa'nın üst seviyelerine dönmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Menajerim Tony Harris ilgileniyor"

Adı zaman zaman Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Ahmed Musa; Türkiye, İngiltere ve Rusya'dan teklif geldiğini doğruladı.

28 yaşındaki futbolcu, "Farklı kulüplerden ilgi olduğu doğru ancak bunlarla menajerim Tony Harris ilgileniyor. Ne istediğimi biliyor. Kariyerimin bu aşamasında en üst seviyede oynamak istiyorum. Kendimi bir sonraki meydan okumaya hazır tutuyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ahmed Musa'nın kariyeri

Nijeryalı futbolcu 2010 yılında ülkesinin Kano Pillars takımından Hollanda Ligi ekiplerinden Venlo'ya transfer oldu. 2011-2012 sezonunun devre arasında CSKA'ya giden Musa, 2016'nın Temmuz ayında İngiltere'nin yolunu tuttu.

19.5 milyon Euro'ya Leicester City'ye transfer olan Nijeryalı burada beklenen katkıyı yapamadı ve CSKA'ya kiralandı.

Ahmed Musa 2018 yılında Suudi Arabistan'ın Al-Nasr takımına 16.5 milyon Euro bedelle transfer oldu. Burada 2 sezon forma giyen 28 yaşındaki futbolcu 26 Ekim'de sözleşmesini feshetti.

Kulüp kariyerinde 322 maça çıkan Ahmed Musa 88 gol att ve 62 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler