'Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'yı istemedi'

25.11.2020 - 17:13 | Son Güncellenme: 25.11.2020 - 17:20

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un efsanelerinden Tuncay Soyak, Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Soyak, yaptığı açıklamada Ahmet Ağaoğlu'nun Abdullah Avcı'yı takımın başında istemediğini söyledi. İşte detaylar...

'Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'yı istemedi'

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Tuncay Soyak, takımın başına getirilen Abdullah Avcı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Karadeniz gazetesine konuşan Soyak, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Avcı'yı istemediğini öne sürdü.

Soyak, Ağaoğlu'nun Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi ziyaretinde sarf ettiği "Avcı'dan şampiyonluk bekliyorum" sözlerine tepki gösterdi.

Trabzonlu uyanıktır bunu yemez!

Soyak, "Kötü bir kadro planlaması yapmışsın. Türkiye Kupası’nı kazanan, şampiyonluğu kıl payı kaçıran takımı dağıtmışsın. Şimdi çıkıp, ‘Abdullah Avcı’dan şampiyonluk ve kupa bekliyorum’ diyorsun. Trabzonlu uyanıktır. Bu söylemleri yemez. Sana şu soruyu sorar: Bu takımı kuran sen değil misin? Bu denli yetersiz oyunculara Trabzonspor formasını sen giydirmedin mi? Bana göre, şu anda Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu’ndan çok adım önde. Trabzonspor’un saha içi galibiyetleri arttıkça bunlar Abdullah Avcı’ya artı olarak yazar. Kötü sonuçlar gelirse bu kez Avcı, ‘Bu kadroyu ben kurmadım” deme hakkına sahip" dedi.

Doğan ve Alp'e başkanlık yolu açılır

Ağaoğlu'nun Avcı'yı istemediğini belirten Tuncay Soyak, "Herkes biliyor ki; Ahmet Ağaoğlu, Abdullah hocayı istemedi. İkna işi de Ertuğrul Doğan’a kaldı. Avcı’nın başarılı olması onu Trabzonspor’da teknik adam koltuğuna oturtan Ertuğrul Doğan ve Mehmet Yiğit Alp’in güçlerine güç katar. Bu iki isme başkanlık yolunu açar" diye konuştu.

Galatasaray forması da giydi

1978-1987 yılları arasında Trabzonspor forması giyen ve 4 şampiyonluk yaşayan Tuncay Soyak, orta saha ve santrfor pozisyonlarında görev yaptı. Trabzonspor'dan sonra bir sezon da Galatasaray'da forma giyen Tuncay Soyak, futbola 1991 yılında Zeytinburnuspor formasıyla veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler