Ali Koç: "Ahmet Ağaoğlu başkan oldukça Kulüpler Birliği'nde olmayacağız"

Feride Kara
06.05.2022 - 16:26 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 16:30

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği Başkanı olmaya devam ederse Kulüpler Birliği'nde olmayacaklarını söyledi.

Ali Koç: "Ahmet Ağaoğlu başkan oldukça Kulüpler Birliği'nde olmayacağız"

Süper Lig'in 36. haftasında 8 Mayıs Pazar günü derbi maçta Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de son dönemde özellikle Trabzonspor'a karşı sert açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç basının karşısına çıktı. 

Ali Ağaoğlu varsa biz yokuz

Ali Koç: "Trabzonspor Başkanı, Kulüpler Birliği Başkanı olduğu müddetçe Kulüpler Birliği çalışmalarına katılmıyoruz. Haziranda çıkacak karara göre de üyeliğimizi devam ettirip ettirmemeye bakacağız." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Yazıklar olsun!"
Habere Git

Kulüpler Birliği çalışmalarına katılmayacağız

Koç "Şu ana kadar Fenerbahçe ve Fenerbahçe camiası 20 ilde 100'ün üzerinde suç duyurusunda bulunuldu. Bu rakam daha da artacaktır. Taraftarımızdan ricam kulübümüzün hukuki adımlarını takip edip, Fenerbahçe'ye destek olmalarını rica ediyorum. Trabzonspor Başkanı kulüpler birliği Vakfı'nın başkanı olduğu müddet boyunca çalışmalara katılmıyoruz. Haziran ayındaki genel kurulda çıkacak karara göre üyeliğimizi devam ettirip ettirmeme konusuna bakacağız." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler