Ahmet Ağaoğlu: Burak Yılmaz 'feda' diyecek!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Milli futbolcu hakkındaki transfer iddialarına tepki gösteren Ağaoğlu "Burak'la görüştük, indirim istedik. Düşünmek istediğini söylemişti, inanıyorum ki 'feda' diyecek ve futbolu burada bırakacak" dedi.

Son 5 Haber

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Marsilya maçının bilet fiyatlarını açıkladı! Misafir takım taraftarı olmayacak

Real Madrid, Thibaut Courtois ile sözleşme uzatıyor

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Ahmet Ağaoğlu: Burak Yılmaz 'feda' diyecek!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş ve Başakşehir’in gündeminde yer alan Burak Yılmaz’la ilgili iddialara son noktayı koydu.
Ağaoğlu, “Burak Yılmaz’ı satmıyoruz. Burak bizim değerli bir sporcumuzdur. Bir bakıyorum bir gün Başakşehir, bir gün Beşiktaş’ta. Biz Burak için sadece fedakarlık yapması konusunda görüşüyoruz. İsteyen olursa kapımızı çalacak. Burak, bu takımın değerli bir parçasıdır. Taraftarın sevdiği bir isim. Burak bizim feda istediğimizi asla göz ardı edemez. Biz kendisiyle görüştük ve indirim istedik. Düşünmek için süre istemişti, İnanıyorum ki Burak ‘feda’ diyecek ve futbolu burada bırakacak” dedi. (Habertürk)