Ahmet Ağaoğlu: "Görevden alınmalı"

04.11.2019 - 14:05 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 11:09

Ahmet Ağaoğlu: "Görevden alınmalı"

Göztepe maçıyla ilgili hakem kararlarına tepki gösteren Ahmet Ağaoğlu, MHK Başkanı Zekeriya Alp'in görevden alınması gerektiğini söyledi.

Göztepe maçı sonrası hakem Fırat Aydınus’u penaltılarını vermediği gerekçesiyle sert şekilde eleştiren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fanatik'e konuştu.

Ağaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

 

 

‘Alp gereğini yapmalı’

“Fırat Aydınus’un son üç haftadaki atamaları masum değil. Atamayı yapan kim? MHK. MHK Başkanı Zekeriye Alp gereğini yapmalı! Basına yansıyan olayların detayına girmek istemiyorum bile! Sezon başında TFF’nin kurulları ile ilgili endişelerimizi bizzat TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’e ilettik. Sayın Özdemir o zaman, ‘Hiç endişeniz olmasın. Çok adaletli bir sürecin içine giriyoruz. Adaletli ve temiz futbolun kefili benim’ dedi. Maalesef o senet protesto yemiştir. Kefil, kefaletinin gereğini yerine getirmek zorundadır!”

 

 

‘Hakkımız çalınmasın yeter’

“Kimsenin endişesi olmasın. Durumun takipçisiyiz. Haksız galibiyeti bırakın, haksız tek bir düdük bile istemiyoruz. Hakkımız olan çalınmasın yeter. Hakkımızın çalındığı yerde de sessiz kalacağımız anlaşılmasın.”

Senin için hazırladığımız haberler