Ahmet Ağaoğlu: "Onu elin kızına bile vermem!"

07.04.2019 - 09:40 | Son Güncellenme: 07.04.2019 - 12:40

Ahmet Ağaoğlu: "Onu elin kızına bile vermem!"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalyaspor maçında fileleri sarsan Murat Cem Akpınar'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Fanatik'te yer alan haber şöyle:

 

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır derken, Trabzonspor, Türk futboluna yeni bir isim daha kazandırdı: Murat Cem Akpınar...

Sezon başı kampına katılan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle tam olarak bekleneni veremeyen 20 yaşındaki orta saha, ligin ikinci yarısı itibarıyla A takıma dahil edildi.

Genç oyuncu, Göztepe ve Erzurum maçlarında 1’er dakika süre alırken, önceki gün Antalya karşılaşmasında da 89’da oyuna girdi.

Murat Cem, 90+4’te ise Abdülkadir Ömür’ün pasında ceza sahasına hareketlendi ve sağ çaprazdan sert vurarak, kariyerindeki ilk golü kaydetti.

 

‘17 oyuncuyu çıkardık’

“Altyapıdan toplam 17 oyuncuyu, A takıma çıkardık. Bu isimlerden bir tanesi de Murat Cem’di. Kendisinin, diğer arkadaşları gibi çok yetenekli olduğunu biliyorduk. Sakatlık yaşamasaydı, daha erken oynamaya başlardı. Şimdi o sakatlığını tamamen atlattı ve süre bulmaya başladı."

"Diğer gençlerimiz gibi göz bebeklerimizden birisi. Bu çocukların hepsi Trabzon’lu. Trabzonspor onlar için çok değerli. Onlar da bizim için çok değerli. Bazen düşünüyorum; onları bırakın başka takımların formasıyla görmeyi, evlenmek isteseler elin kızına bile veremem.”

 

Antalyaspor karşısında Murat Cem’in attığı golde asisti yapan isim Abdülkadir Ömür’dü. Abdülkadir soyunma odasında Murat Cem’le çekildiği bu fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler