Ahmet Ağaoğlu: "Önümüzdeki maçlarda daha iyi bir Trabzonspor seyrettirmek istiyoruz"

19.09.2019 - 19:27 | Son Güncellenme: 19.09.2019 - 19:33

Ahmet Ağaoğlu: "Önümüzdeki maçlarda daha iyi bir Trabzonspor seyrettirmek istiyoruz"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Getafe ile oynayacağı mücadele öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Ağaoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Avrupa Ligi'nde böyle bir maç oynarken, devletimizin desteği ve gücünü arkamızda görmek bizi memnun etti. Taraftarlarımız Avrupa'nın çeşitli kentlerinden Madrid'e geldi ve onların desteğiyle karşılaştık. Getafe için de çok önemli bir maç. İnşallah iyi bir maç olur. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Futbol 11 kişiyle oynanıyor, herkes birbirinin alternatifi. Taraftarlarımıza önümüzdeki maçlarda daha iyi bir Trabzonspor seyrettirmek istiyoruz.

Oyuncuların motivasyonu çok yüksek ama mental anlamda bir yorgunluk da var. Grup eleme maçları ağır tempoda geçti. Mevcut kadroda yer alan oyuncuların 4 önemli arkadaşları sakatlıkları sebebiyle kadroda değil. İyi bir noktadayız. En önemli şey camia ve taraftarın desteği.

Taraftar ve camia son derece önemli. Taraftar desteği arkanızda olmadığı sürece, 3 ayaklı masanın tek ayağı hep eksik olacak. Taraftar desteğinin olmadığı camialarda başarı hayal oluyor.

Senin için hazırladığımız haberler