Ahmet Ağaoğlu sert konuştu: 'Nokta koymaya geldik'

03.10.2020 - 14:40 | Son Güncellenme: 03.10.2020 - 14:48

Son dakika Trabzonspor haberleri... Bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu, Gaziantep FK maçındaki hakem kararlarından sonra TFF'ye gitti ve sonrasında açıklamalar yaptı! İşte detaylar...

Ahmet Ağaoğlu sert konuştu: 'Nokta koymaya geldik'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK - Trabzonspor maçının 90. dakikasında Gaziantep FK lehine verilen penaltı pozisyonu öncesinde olan bir pozisyondan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'yla (TFF) görüşeceklerini söylemişti.

Ahmet Ağaoğlu, görüşmeler sonrasında sert açıklamalar yaptı.

"Nokta koymaya geldik"

Ağaoğlu rahatsız edici olayların devam ettiğini vurgulayarak, "Sürekli olarak düzeleceğine dair sözler verilmesine rağmen çok daha sıkıcı rahatsız edici olaylarla ilgili TFF ile görüşmeye geldik. Nokta koyulacaksa noktayı koymaya geldik." ifadelerini kullandı.

Fırat Aydınus eleştirisi

Hakem hakkında eleştirilerde de bulunan Ağaoğlu, "Fırat Aydınus'un geçen sezon yönettiği Göztepe maçında da haksızlığa uğradık. Futbol hayatı boyunca kırmızı kart görmemiş Flavio, Türkiye'de iki maçta iki kırmızı kart görüyor." dedi.

"Nereye kadar gidecekse..."

Kararlar için dava açacaklarını ima eden Ağaoğlu, "Gerekirse FIFA, UEFA, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi... Nereye kadar gidecekse oraya kadar gideceğiz. Bu davanın sonuna kadar peşinde olacağız." şeklinde konuştu.

"MHK sistemi değişmeli"

Merkez Hakem Kurulu (MHK) hakkında da sert ifadeler kullanan Ağaoğlu, "Merkez Hakem Kurulu sistemi, kökünden değişmek zorunda. İki senede, dört MHK değişti ama değişen hiçbir şey olmadı. MHK, altındaki hakemleri kontrol edemiyor." ifadelerini kullandı.

Transfer açıklaması

Stoper transferini yapacaklarını söyleyen başkan, "Djaniny Semedo ile bugün sözleşme imzalayacağız. Her şartta anlaşmaya vardık. Stoper transferi doğru. 24 saat içerisinde stoper transferi de netilenecek." dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler