Ahmet Ağaoğlu: "Sörloth gitmek istiyor"

13.09.2020 - 13:17 | Son Güncellenme: 13.09.2020 - 13:27

Trabzonspor son dakika transfer haberleri... Almanya Ligi takımlarından Leipzig, TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor forması giyen Sörloth için teklifin artırdı. İşte Alman ekibinin yeni teklifi...

Ahmet Ağaoğlu: "Sörloth gitmek istiyor"

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth için transfer teklifini artırdı.

24+6 milyon Euro

A Spor'da yer alan habere göre; Alman ekibi, Sörloth için Trabzonspor'a 24 milyon artı 6 milyon Euro bunus teklifi yaptı.

Palace kabul etmiyor

Trabzonspor, Sörloth'u geçen sezon başında Crystal Palace'tan iki yıllığına satın alma opsiyonu ile kiralamıştı. Norveçli yıldızın satın alma opsiyonu ise 6 milyon Euro. Ancak bu opsiyon oyuncunun 2020-21 sezonunda maçların yüzde 50'sinde ilk 11'de forma giymesi durumunda devreye giriyor. Şu an henüz bu opsiyon devreye girmediği için İngiliz kulübü 6 milyon Euro'yu kabul etmiyor ve daha fazlasını istiyor.

Bonservis konusunda Trabzonspor ile Palace arasında pazarlıklar devam ediyor.

33 gol 11 asist

Halihazırda 30-35 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Sörloth, bordo mavili formayla toplam 49 maça çıkarken, 33 gol atıp 11 de asist yaparak, kariyerinin en parlak dönemini yaşadı.

Tottenham devrede

Öte yandan oyuncu ile İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur da ilgileniyor. Teknik direktör Jose Mourinho, "Forvet transferi istiyorum, kulüp de istiyor. Alacak mıyız? Alacağımıza inanıyorum" şeklinde bir açıklama yaptı. 

"Sörloth gitmek istiyor"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sörloth'un transfer durumu ile ilgili Fanatik'e konuştu.

Sörloth'un gitmek istediğini belirten Ağaoğlu, "Sörloth gitmek istiyor. Ama gitmek isteyen her oyuncuya, hemen tamam diyeceğiz diye bir dünya yok. Leipzig ve Tottenham ile görüşüyoruz. Crystal Palace ve biz. İkimiz de bu transferde hak sahibiyiz. Trabzonspor'un menfaati ne ise onun için hareket edeceğiz. İnsanların henüz anlamadığı, bu takımın şöyle bir özelliği var; yetiştirir satar, geliştirir satar. Aldığı oyuncuyla para batırmaz." ifadelerini kullandı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler