Ağaoğlu: "TFF nasıl devam edileceğini açıkça ortaya koymalıdır"

06.05.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 06.05.2020 - 16:52

Ağaoğlu: "TFF nasıl devam edileceğini açıkça ortaya koymalıdır"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in, Liglerin 12-13-14 Haziran haftasında başlayacağı açıklaması üzerine A Spor'a konuştu. Ağaoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Trabzonspor olarak baştan beri hiçbir dönüş belirtmedik"

"Liglerin oynanmamasını isteyen 4 kulüpten birinin Trabzonspor olduğuna dair bir algı oluşturanlar var. Devletin vereceği karar ne olursa olsun, Trabzonspor buna uyacaktır. Biz Trabzonspor olarak baştan beri hiçbir dönüş belirtmedik. Lig bu şekilde tescil edilsin diye bir ifade de kullanabilirdik. Devlete akıl vermek gibi haddsizliğin içinde olmadı Trabzonspor. Tarihi boyunca da olmamıştır."

 

"Devletin kararı neyse ona uyacağız"

Bizim başımız nereye gittiyse, ayaklarımız da oraya gitti. Hiç oynama olmadı. Devletin kararı neyse ona uyacağız. Liglere Kesinlikle başlayacağız diye yorumlamıyorum bu kararı. Çok açık olan konu var. Bir kişi pozitif çıkarsa o takım maç oynayamaz. TFF 10 senaryom var diyorsa, bir futbolcuda pozitif çıkması durumunda nasıl devam edileceğini açıkça ortaya koymalıdır.

 

"Biz futbolu ciddiye alan bir kulübüz"

"Beyinlerin ürettiği senaryolar bunlar. Gün gelir bu insanlar, senaryo yazanalar kendi senaryolarında figuran olarak oynamaya mahkum kalırlar. Biz futbolu ciddiye alan bir kulübüz. Başarıya odaklanan, ne pahasına olursa olsun şampiyon olalım gibi düşünce yapısında olmadık, olmayacağız da. Antrenmanlara başladık. Ülkede her şey yolunda giderse, açıkta kalan konulara tatmin edici cevaplar verilirse, Trabzonspor o maçlara hazır olacak şekilde çalışmalarına devam edecektir. Hocanın ifadesinden anladığım kadarıyla pazartesiden itibaren çift idmanla devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler