Ahmet Ağaoğlu transferde sağ gösterip sol vurdu! Georgios Masouras hamlesi...

03.12.2021 - 11:18 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 14:59

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu transferde sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor.

Ahmet Ağaoğlu transferde sağ gösterip sol vurdu! Georgios Masouras hamlesi...

3. Yunan oyuncu transferini açıklamıştı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren bordo mavili kulüpte, başkan Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde İtalyan medyasına verdiği röportajda "Muhtemelen bir üçüncü Yunan oyuncuyu daha transfer edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Kyriakopoulos olduğu düşünülüyordu

Ağaoğlu'nun bahsettiği 3. Yunan oyuncunun Trabzonspor'un gündeminde olan ve İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen 25 yaşındaki sol bek  Georgios Kyriakopoulos olduğu sanılmıştı.

Georgios Masouras sürprizi

Yunus Emre Sel'in haberine göre; Ahmet Ağaoğlu'nun transferini planladıkları 3. Yunan futbolcu olarak kastettiği ismin Olympiakos ve Yunanistan milli takım forması giyen Georgios Masouras olduğu ortaya çıktı.

Gervinho'nun yerine

Gervino'nun sezonu kapatmasının ardından kanat arayışlarını da sürdüren Trabzonspor'un Masouras'ı transfer etmek istediği öğrenildi.

18 maçta 6 gol, 5 asist

İki sezondur Olimpiakos forması giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, bu sezon çıktığı 18 maçta 6 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Milli Takımda Bakasetas ve Siopis'in arkadaşı

2018-2019 sezonun devre arasında 400 bin euro bonservis bedeli karşılığında Panionios'tan Olimpiakos'a transfer olan Georgios Masouras, Yunanistan Milli Takımı formasını da giyiyor. Masouras milli takımda 23 maça çıkarken, 3 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Piyasa değeri 7,5 milyon euro

2024 yılına kadar sözleşmesi olan Masouras'ın, Alman istatistik verisi Transfermark'a göre 7.5 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. 

Polonyalı sol bek

Fırtına ayrıca Union Berlin'in sezon başında kadrosuna kattığı Polonyalı solbek Puchacz için kiralama teklifi yapmayı planlıyor.

Scout ekibi ve teknik ekibin oyuncuyla ilgili olumlu raporu bulunuyor. Yabancı kontenjanındaki 97 doğumlu ya da daha küçük yaş grubundaki bir oyuncu hakkını da doldurabilecek olan Puchacz için kiralama teklifi yapılacak. 22 yaşındaki oyuncu, 2 milyon 500 bin Euro'ya transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler