Ahmet Ağaoğlu ve yönetime mesaj: "Yanlış yaparsınız"

22.05.2020 - 08:44 | Son Güncellenme: 22.05.2020 - 08:47

Trabzonspor'un eski yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlu, Avrupa takımlarının gözdesi haline gelen Uğurcan Çakır hakkında konuştu. Hacısalihoğlu, koronavirüsün mali açıdan kulüplere olumsuz etkilerine dikkati çekti ve Uğurcan konusunda acele edilmemesi gerektiğini savundu.

Ahmet Ağaoğlu ve yönetime mesaj: "Yanlış yaparsınız"

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’a Avrupa takımları ilgi göstermeye devam ediyor. Bordo-mavili kulüp, genç eldivenden ciddi bir gelir elde etmeyi planlıyor. Trabzonspor’un eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Uğurcan Çakır’ın transfer durumuyla ilgili açıklama yaptı. Uğurcan satılmalı mı? Hacısalihoğlu, fikrini paylaştı.

Avrupa takımları Uğurcan Çakır’a gözünü dikti

Uğurcan Çakır’a Ajax, Liverpool, Tottenham, Leicester City ve Sevilla transfer konusunda ilgi gösteriyor.

20 milyon Euro düşük bulunmuştu

Trabzonspor yönetimi, Uğurcan Çakır için gelen 20 milyon Euro civarındaki teklifi reddetmişti.

Trabzonspor, Uğurcan transferi için ne düşünüyor?

Koronavirüs sebebiyle kulüplerin mali açıdan zor duruma düşmesi sebebiyle bordo-mavililer, oyuncunun satışı için acele etmeyecek.

Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan yönetime mesaj

Radyospor’da Gün Ortası programında Uğurcan Çakır’ın geleceği hakkında konuşan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Düşük fiyata satılırsa Trabzonspor yanlış yapar” dedi.

“Uğurcan Çakır satılacaksa iyi bir fiyata satılmalı”

Hacısalihoğlu, “Uğurcan Çakır, çok iyi bir kaleci. Gerek fizik, gerek yaşına göre tecrübe olarak iyi bir durumda. Avrupa piyasasında transfer için çok uygun bir file bekçisi. Koronavirüs hadisesi futbol piyasasında duraklama yaptı. Her şeye rağmen Uğurcan Çakır gibi bir isme yüksek talep olması doğal olur. Satılacaksa da iyi bir fiyata satılmalı” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler