Ahmet Ağaoğlu yeni transferleri açıkladı!

24.04.2021 - 18:17 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 19:43

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Fatih Karagümrük maçı sonunda transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Ahmet Ağaoğlu yeni transferleri açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-0 kazandıkları Karagümrük karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu. 

Bordo mavililerin başkanı, "Hocamızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Anlaşmaya yakın ve görüşmek üzere olduğumuz oyuncular var" derken, tüm amaçlarının hazırlık kampına tam kadro olarak gitmek olduğunu söyledi. 

 

 'Anlaşma aşamasına geldiğimiz 2-3 oyuncu var'

Ağaoğlu, yeni transferler hakkında şu bilgiyi verdi: "Sezon sonunda oyuncunun sözleşmesi bitse dahi, bir Türk kulübünde oynuyorsa, ön anlaşma yapılamıyor. Yurt dışında sadece ön anlaşma imzalama şansına sahipsiniz. Ön anlaşma bir anlam ifade etmiyor ama anlaşma aşamasına geldiğimiz 2-3 oyuncu var."

'Alacaklarımızı alalım satacaklarımıza sonra bakarız'

Trabzonspor Başkanı kendilerine gelen teklifleri şimdilik değerlendirmeyeceklerini söyledi. Ağaoğlu, "Teklifler var, menajerler vasıtasıyla gelenler var, izlemeye gelen kulüpler var ama önce alacaklarımızı alalım, satacaklarımıza sonra bakarız düşüncesi içindeyiz. Şu anda stratejimiz bu" diye konuştu.

Ağaoğlu'ndan Abdülkadir Parmak açıklaması

Ağaoğlu ayrıca, kadro dışı bırakılan ve para cezası verilen Abdülkadir Parmak için Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda karar verdiklerini söyledi. Trabzonspor Başkanı, kulübün disiplin talimatlarındaki cezanın uygulandığını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler