Ahmet Ağaoğlu, Yıldırım Demirören'den sözü kapmayı başardı

17.05.2018 - 09:03 | Son Güncellenme: 17.05.2018 - 09:15

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den alt yapı için maddi yardım sözü aldı. Bu arada Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz da bordo mavili takımın yaptığı kampanyaya destek vereceğinin sözünü verdi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun TFF’ye yaptığı ziyaret büyük tepki çekmişti… gelen bilgilere göre Ağaoğlu, Yıldırım Demirören’le yaptığı görüşmede sürpriz bir gelir kapısı yarattı. Demirören’den, Trabzonspor alt yapısına TFF fonlarından maddi yardım verme sözü aldı.

Demirören ziyaretinin asıl amacının anlaşılmadığına iddia eden Asbaşkan Hayeettin Hacısalihoğlu ise yaptığı açıklamada, “bunu anlamak için mesela önce 975 Milyon borca, 120 Milyon yıllık gelire, transfer yasağına, bedelsiz giden oyunculara ve 175 haciz dosyasına daha dikkatli bakmak lazım... Dilerim, bu tarz tavırlar sonucu Trabzonspor'un maddi manevi batışını hep birlikte izlemeyiz. Yönetimin tek çabası buna, ama anlıyorum ki tüm gayretler beyhude..." sözleriyle yanıt verdi.

Kampanyaya Mehmet Ali Yılmaz da katılacak

Ahmet Ağoğlu’nun yöneticiler ile onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaretinde, Trabzonspor masaya yatırıldı. Yılmaz, Trabzonspor’un için başlatılan destek kampanyasının ciddi bir organizasyon gerektirdiğini belirterek bunun için profesyonel organizasyon şirketleri ile anlaşılması gerektiği yönünde fikir beyan etti. Hatta bu konuda yurt dışından organizasyon şirketleri araştırılması tavsiyesinde bulundu. Yılmaz,  kampanyaya katılacağını, zamanlamasını da toplumu teşvik edecek bir biçimde olacağı sözünü de verdi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler